ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 688 – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑ




Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς

#μυαλό #Σίλας

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Έχω την περιέργεια, τώρα εν έτη 2021 με όλα αυτά που έχουμε φάει στη μάπα από την θεάρεστη παράταξη σας, τι έχεις να πεις; Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

  2. Ο Σίλας εντομεταξυ ήταν και είναι από τις μεγαλύτερες πριονοκορδελες φίμωσης και φασισμού στην ΧΙΤΛΕΡΤ,,φιμωσε όλους τους ακροατές τους κορόιδευε με αυτό το άθλιο χιούμορ όπως βεβαια είναι καθεστώς στην ΧΙΤΛΕΡΤ χρόνια τώρα..πλην του Ανδρέα Ρουμελιώτη που όντως σεβάστηκε τους ακροατές επί Σαμαρά κιόλας !!!!!!να θυμίσω !!!!!αυτά τα τσογλανια τύπου Σίλα έχουν διαβάσει τα άπαντα του Πλεύρη και Μακαρέζου και όλα τα εγχειρίδια προπαγάνδας που άφησαν παρακαταθηκη στην ΧίτλΕΡΤ..είναι απριλιανοι κανονικά ..φτυστε τους!!!

  3. Ο αρκας εγινε μισητος. Οχι γιατι εκανε σατιρα στον τσιπρα. Αλλα επειδη αποφασισε να κανει πολιτικη σατιρα μονο στον συριζα. Σε τετοιο σημειο που καταλαβαινεις οτι ειναι κατα παραγγελια. Σατιρα για λογαριασμο πρωτου θεματος και σκαι, ευχαριστω δεν θα παρω. Κριμα.

  4. Η διαφορά της σάτιρας με αυτή του ξεπλυματος (αυτό κάνει ο παραλήπτης σου) είναι παραπάνω από εμφανέστατη, αλλά αυτό είναι ενα άλλο θέμα αγαπητέ Σίλα. Και για να μη παρεξηγηθω, δεν υπάρχει μόνο άσπρο – μαύρο, και τον σύριζα τον γράφω στ'αρχιδια μου.α

  5. Δίωξη από την εκάστοτε κυβέρνηση.
    Το όνειρο κάθε κωμικού που δηλώνει κωμικός.
    Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

    Να δηλώνεις κωμικός και να μην ενοχλείται κανείς από τα λόγια σου. Μην σου τύχει. Μέχρι επιστολή σε συνάδελφο σου που το έχει καταφέρει μπορείς να κάνεις.
    Όταν στέκεσαι δίπλα στον ήλιο, θες δεν θες, το φως του θα σε λούσει και εσένα. Στο σχολείο μού το είχαν μάθει. Πιθανόν να πρόσεχες κι εσύ το ίδιο μάθημα.
    Κι αυτό, τελικά, είναι το θέμα.

  6. Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με τη σάτιρα, έχει με τα δύο μέτρα και δυο σταθμά και με το να υποτιμάται η μνήμη και η νοημοσύνη του. 40 χρόνια που ο Αρκάς ασχολιόταν με τον Ισοβίτη και τον Καστράτο ήταν παράδεισος η Ελλάδα; Μας κυβερνούσαν τίποτα Αγιοι και όσιοι; Πως επιλέγει να στρατευθεί πολιτικά μόλις βγαίνει η συγκεκριμένη κυβέρνηση; και μάλιστα με κείμενο όχι ειρωνικό ή αλληγορικό (όπως μας είχε συνηθίσει) αλλά ξεκάθαρα, ωμά πολιτικό και αντιπολιτευτικό (που δεν το είχε κάνει ποτέ)

  7. Ευτυχώς που είπες και το λογοπαίγνιο γιατί σαν να χε αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία στη Κύπρο και μετά από αυτό επανηλθαμε σε φυσικά για την εποχή επίπεδα…… Αλλά επί της ευκαιρίας πόσους μήνες τρώνε αυτή τη μινεστρονε?????????

  8. Esy kala ta les Sila. Asheta omws me to ti lene oi Sirizaioi epeidi den antehoyn tin kritiki yparhei arketa megali diafora metaxi tis kritikis poy kaneis esy me tin kritiki poy kanei o ARKAS teleytaia. Opws episis yparhei megali diafora sto pws ekane kritiki o idios o ARKAS prin kai meta prwtoy thematos. I kalyteri propaganda den ginetai me psemata. Me alitheies ginetai apla elahista eleipeis.