Στρατηγικές πριν την ψηφοφορία




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο πληροφοριοδότης (καταδότης), ρουφιάνος, δωσίλογος κατά την περίοδο της Κατοχής, χαφιές, σπιούνος) είναι οποιοδήποτε άτομο παρέχει πληροφορίες για άτομα ή οργανισμούς.

  2. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ, Η ΣΑΜΑΝΘΑ ΔΗΛΑΔΗ.

  3. Ρε BB ήμαρτον αυτοι στο τελος θα το κανονίζουν μπροστά σε όλους….ο Νίκος η Μαίρη ο Ισίδωρος και τα αλλα παιδιά που παίζουν σωστά το παιχνίδι δεν αδικούνται;
    Κ κάτι άσχετο έχουν χάσει το νόημα αντί να πάνε να περάσουν καλα να καυλαντισουν αναλώνονται σε ψήφους κ ραδιουργιες

  4. Λοιπον παιδια αφησε ο μεγαλος αδερφος να γινει η ψηφοφορία για να δει τι θα βγει και μετα εδωσε ποινη…γιατι Στιβ Ευδοκία και Νικος ειναι δυνατή τριάδα…οποτε θα βαλει την Τσούχτρα την μικρη για να φυγει αυτη…

  5. Δεν ειναι η πρωτη φορα που μαγειρεύουν ψηφους έπρεπε να τιμωρηθούν πολύ καιρο πριν

  6. Ααα. Πες το έτσι ο Πέτσας το ειπεεεεε. Επίσης ο Πέτσας έχει κάνει κι άλλα. Έχει χαλάσει μικρόφωνο. Έχει μιλήσει για τα χρήματα με Στιβ. Και τώρα έριξε την ιδέα στην Σαμάνθα. Άρα μαζί το έκαναν. Παραγωγή.. μάλλον μας κοροϊδεύεις. Και θα χάσεις και όσους το βλέπουμε. Θα σε γλενταμε.

  7. Παραγωγή αν φύγει Νίκος η ευδοκια τηλεθέαση 0 διώξε αυτά τα ψώνια ρε

  8. Αν δε φύγει κ τώρα η Σαμανθα το σκυλί…. Τότε η παραγωγή είναι ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ… Για μένα τέλος, με τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  9. #bigbrothergr Πρέπει Α) να παίξει αυτο το βίντεο στο Live να το δουν ολοι οι παίχτες και Β) να τεθεί προτεινομενη η Σαμάνθα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αν οχι και οι υπόλοιποι..!

  10. Άκυρη η ψηφοφορία δώσε στο κοινό τον πέτσα ανχελιτα Στηβ κ σαμανθα κ ξέρουμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε Γιατί τους καλύπτεται στην παραγωγή?

  11. Σα ανθα Ανχελιτα και Παναγιωτης οι μονοι υποψηφιοι για ολες τις ψηφοφοριες που στηνανε τοσο καιρο !,

  12. Υποτιθεται η ψήφος είναι μυστική και προσωπική. Καλό θα ήταν να πάρουν και μια ποινή γιατι πολλοί κάποιοι την έχουν δει εκεί μέσα αυτοί.

  13. Άργησες Big να δώσεις ποινή.. Τα μαγειρέματα περί ψηφοφορίας είχαν αρχίσει από την δεύτερη εβδομάδα ΜΕ Σύλια, Ανχελίτα και Σαμάνθα ξανά… Από τότε έπρεπε να είχαν βγει προτεινόμενες και να είχαν φύγει.

  14. Ελπίζω η ποινή της να μην είναι να μη φάει από τις προμήθειες για μία εβδομάδα ή το να διεκδικήσει το βέτο🙄🙄🙄🙄

  15. An yparhoun anthropoi ekei exo pou xalane xrimata na psifizoun Anhelita, Samantha Petsa kai Steve, o kosmos einai pio sapios apo oti pisteva. Makari na meinoume makria apo tetoious toxikous anthropous, paradeigma pros apofigin gia ta nea paidia.

  16. Ρε είμαστε σοβαροί; Πέρσι έπαιρναν ποινές γιατί κάλυπταν λίγο τα μικρόφωνα και τώρα που έχει στηθεί ολόκληρη πλεκτάνη ο Big Brother δεν κάνει τίποτα; Απλά τραγικό.

  17. Δεν είναι δίκιο να είναι υποψήφιοι η Ευδοκία και ο Νικος απο την στιγμή που η ψηφοφορία ηταν στημένη ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ. ΤΈΛΟΣ ΠΙΑ ΓΑΜΟΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΟΜΑΙ!!! Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΔΙΚΊΑ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΤΆ ΠΑΙΔΙΆ!!!! ΑΊΣΧΟΣ !! Επειδή σίγουρα δεν θα διώξουν αυτο το κοπρόσκυλο τον Στηβ, και αν φύγει ο Νίκος θα φύγει απο μόνη της η Ευδοκία, και το αντίστροφο.
    Και θα το παρατήσουμε το ΒΒ μαζικός.

  18. I hope Samantha goes up for eviction. The way she was agonising the voting. What a horrible nasty vindictive little girl and Angerlita should go up for eviction,she’s no better 🤦🏽‍♀️ 🐍🤮🐍🤮🐍🤮

  19. καλα για την σαμανθα τα εχουμε πει αλλα εσυ ρε κρητικε ντροπιαζεις τον τοπο σου βρε κακομοιρη

  20. Να φύγει ο Στηβ να τα βάλει η κλίμα με τον Σαμανθα.μην ψηφίσετε αυτή να τους γλεντήσουμε.εξαλλου ο κ ψευτόμαγκας για έξω είναι εκτος εάν ο big τον σώσει