Στρατηγική Δημήτρη, Σοφίας για το πως θα βγάλουν προτεινόμενη την Άννα Μαρία | 06/10/2020




Δείτε την συνέχεια στο:

Big Brother
17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ βλέπω λάθος ανατροφή και στους δύο τους. Συνήθως οι μανάδες χαλάνε τους γιους .Τι του περνεις ακριβά αμάξια να κάνει επίδειξη, βαλτον να δουλέψει από μικρό να χύσει ιδρώτα να μάθει τα μυστικά της πιάτσας .Άλλη μια Σοφία να του τύχει στην ζωή του θα τιναξει την μπάνκα στον αέρα. Αφελεστατος, επιρρεπης στη χειραγώγηση γυναικών της νύχτας.

  2. Εδω βλέπετε πως η παραγωγή το δείχνει για να τσαντιστεί ο κοσμος και σαν χαζοι να ψηφίζεται μην τους δίνετε ουτε το πυρετό σας απλα και ομορφα

  3. Να ξέρεις σοφουλα όλο αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ καί πώς θα το χαρώ 😃😃😃😃😃 καί ο άλλος ο έξυπνος ο Κεχαγιάς ψήφισε τον καημένο τον Βλαντιμίρ ,

  4. Ακούμε.. Και βλέπουμε.. Την "κλίκα".. Να "μαγειρεύει".. Ψηφοφορίες.. Ενώ "απαγορεύεται"..!!.. Αλλά η παραγωγή.. Το επιτρέπει..!!.. Αλλά από την άλλη τους.. "εκθέτει"..!!?.. Καραστημενο!!.. Βρήκε.. Τους.. "καλύτερους".. Παίκτες.. Για ριαλυτι!!.. Πουλάνε.. Και την μάνα τους.. Για.. euro!!. Εμείς πάντως.. Ο λόγος.. Που βλέπουμε bb.. είναι.. Η κρητικια.. Μια γυναίκα.. Μόνη της.. Μέσα εκεί.. Να "αντιμετωπίζει".. Λεκτική.. Κ σωματική.. Βία..!!.. Με τσαμπουκά…που το μόνο. Που αποπνέει.. Είναι σεβασμός!!!.. Τους.. Έχει.. "κάνει".. Πιο.. "παντελονατους"…!!!..

  5. πεταξτε εξω την σοφια κ τιμωρηστε τον κεχαγια για τις απειλες κ οχι να τους ενημερωνουν για το τι εικονα εχουν εξω ντροπη σας να τους στηριζεται κ εμεις πληρωνουμε

  6. Τις μαλακίες κάτι και επιτρέπει η παραγωγή του big brother δεν ντρεπόσασταν λιγάκι δεν πιάνεται τους πετάξετε έξω και τους δύο έχουμε αγανάκτηση με τα ψέματα τους και την δολιοφθορά κει μέσα

  7. Αυτή η απαίσια Σοφία μ'αυτον τον τελευταίο αηδιαστικό χαρακτήρα για να σχεδιάζει συνεχώς μέσα στο σπίτι του BB εναντίων άλλων παικτών άρα και έξω στην ζωή της τα ίδια έκανε και θα κάνει.
    Οπότε κάποια μέρα θα μπει μέσα στην φυλακή. Αλλιώς θα κάνει πολύ καλό στους ανθρώπους, αυτη η ανάγωγη.

  8. Άννα Μαρία έξω τοξική, σπαστική, ψυχαναγκαστικη δεν την βλέπετε? Κάνετε τα στραβά μάτια? Δικηγόρος της πλάκας είναι, αλλιώς δεν θα γυρνούσε από κανάλι σε κανάλι.

  9. Μπιγκ μπραδερ για εχε υποψη που κανονιζουν τους ψηφους και κανουν στρατηγικη. Για τιμωρησε και τον κεχαγια. Για βγαλε και τον κεχαγια υποψηφιο. Που παιζουν βρωμικα. Να απαγορευσεις να κανουν ψηφοφοριες μεταξυ τους. Η Σκυλου και ο εμετικος κεχαγιας. Να μη γλιτωσει ουτε ο κεχαγιας. Να τον κανονισει ο κοσμος. Καντο Μπιγκ μπραδερ. Η κλικα της σκυλου να ξεκουμπιστει. Αφροδιτη χριστινα θεμης Βλαδιμηρος ραισα Γρηγορης Ζακ. Ολοι αυτοι να παρουν δρομο.

  10. Πραγματικά πόσο τέλειο θα ήταν στο live να τους βάζουν να βλέπουν στο σπίτι στιγμιότυπα από τα 'πηγαδακια' τους…τότε θα καταλάβαιναν όλοι στο σπίτι τι φίδι κρύβει στον κόρφο τους ο καθένας εξαιτίας της περιβόητης κλίκας τους.

  11. Οι τσακομοι θελουν μεταξαδες οπως και τα οχι hahahahahahahahahhahaha!!!!!!!! 28η Οκτωβρίου!!!!😂😂😂😂

  12. Σταματήστε τό εκεί στο Σκάι μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει εκτός από αυτό που δείχνει τό βιντεάκι στο καπνιστήριο Κεχαγιάς Κ σοφία συζητάνε νά σταματήσουν νά στήνουν τά πάντα όπου κάνουν πάλι τά κόλπα τούς καί δεν ακούμε τπτ κανονικά όλοι έξω Κεχαγιάς Σοφία Αφροδίτη

  13. Αίσχος!!! Έχετε δει ποτέ Ράνια (αδικοχαμένη), Πυργίδη, Αντιδήμαρχο, Άννα- Μαρία, Ραμόνα, Δίδυμους, Ραϊσα, Βλαντ, να κάνουν τέτοια πράγματα????

  14. Βγαλτε εξω τους τραμπιυκους ρεεεεεεεεεεε Κεχαγια – Σοφια…. Αλητες κρατατε μεσα τετοιες συμπεριφορες 😠😠😠😠😠

  15. Ο Κεχαγιας ειναι καθοδηγουμενος απο την παραγωγη για να φτιαξει την εικονα του αυτος κ η Σοφια, της το ειπε ξεκαθαρα ψυθιριστα εχθες στο καπνιστηριο….η παραγωγη μας κοροιδευειιιι ψιλο γαζι…. 🤮🤮🤮🤮😠😠😠😠😠Αηδια κατάντησε… Αυτος θα μπει 5αδα….

  16. Μιλούσαν για ψηφοφορία…στρατηγική καθαρά….κ ο Κεχαγιάς έπρεπε να βγει στον τακο….η έστω να τ πούνε ότι δεν έχει δικαίωμα πλέον να επιλέξει άτομο για τακο….

  17. να την βγάζετε προτεινόμενη κάθε εβδομάδα να την κρατάμε μέσα εμείς μόνο και μόνο για να μην σας περάσει! άντε από εδώ. .