Συμβούλιο του Νησιού – Ο Σπύρος στο κέντρο του κυκλώνα | Survivor | 29/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
    "ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ" ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ,ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ,ΕΥΣΕΒΕΙΣ,ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΤΛ……ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ , ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

  2. Ηθικό δίδαγμα από προηγούμενα survivors: Οταν η ομάδα "την πέφτει"σε παίχτη ύπουλα για λόγους στρατηγικής με ειρωνίες,ο παιχτης αυτός γίνεται συμπαθής και τον κρατάει ο κόσμος στο παιχνίδι.Αυτό συνέβη με το Σπύρο.

  3. Σε αντέχω εκτός από εκείνες τις στιγμές που δεν σε αντέχω κ δεν θέλω να τις έχω. Παρασκευή εύγε, το επίπεδο του λόγου σου είναι όπως τον χαρακτήρα σου απέναντι στον Σπύρο. Μάθε τα όρια σου.

  4. Ο Σπύρος απλά ξεχωρίζει χωρίς να κάνει τιποτα. Αυτό είναι έμφυτο χάρισμα! Ως φαρμακοποιός έχει μεγάλο κύκλο κ πολλοί θα τον στηρίξουν! Ο Σπύρος θα προχωρησει αρκετά μεσα στο παιχνίδι! Επίσης σε ηλικία είναι μεγαλύτερος από τους περισσότερους. Αυτό αυτόματα τον κάνει μέσα στην ομάδα στόχο από τους μικρότερους. Εάν έφευγε ο Σπύρος ο αμέσως επόμενος στόχος της ομάδας θα ήταν ο μπέλος.

  5. Σπύρο ετοιμάσου να φύγεις στην επόμενη αποχώρηση. Θα φύγεις ηρωικά μαχόμενος. Ο Παπά Ντάφυ θα σε περιμένει στο Βενιζέλος.

  6. Πρεπει να διαβασετε πολυ καλα τον σπυρο πριν γραψετε οτιδηποτε στους μαχητες εκει εχει πολλες τσουχτρες ο σπυρος πιστευο δεν εχει δολο δεν παει για τα χρηματα ουτε για δοξα γιατι δεν τα εχει αναγκη οπος λεει και κλεινο. Οπιος η οπια συνταχτη μαζι του θα παη πολυ μακρια αυτα προς το παρον μακαρι να μπορουσα να τους το ελεγα ,,,,

  7. Εγώ είμαι με το μέρος της Ασημίνας!! Αυτά τα" ο κόσμος θα με στηρίξει " του Σπύρου και οι σιγουριά του πολύ ύποπτα μου φαίνονται. Από πού και ως που να το παίξει σωτήρας? Δεν θέλουμε σωτήρες κυριοι

  8. Παίζει με στρατηγική….έχει κόσμο έξω που τον στηρίζει….δε θα φύγει εύκολα…

  9. Εγώ με την παρασκευή είμαι είναι η πιο νορμαλ και καλή απο τους μαχητές θα θελα να ταν με τους διάσημους καλύτερα …

  10. Για να σας λυθουν καποιες αποριες περι Σπυρου….
    Τον Σπυρο τον ξερω καλα διοτι ενα φεγγαρι δουλευα στο φαρμακειο του.
    Ο Σπυρος ειναι ενας πανεξυπνος και αυτοδημιουργητος επιχειρηματιας ο οποιος τους χορευει και θα τους χορευει ολους στο ταψι εκει μεσα.
    Εχει τεραστιο κοινο εξω διοτι προσεχει τους πελατες του σαν τα ματια του και τους εξυπηρετει εδω και χρονια με τετοιο τροπο που τα φαμακεια της περιοχης βαρανε μυγες σχετικα και γι αυτο τον φθονουν.
    Απο ενα απλο φαρμακειο που του αφησε ο πατερας του τα εχει κανει 4 και τα τελευταια χρονια εχει και την δικη του φαρμακευτικη εταιρια με τα αρχικα του SM=Σπυρος Μαρτικας.
    Εχει παρα πολυ προσωπικο και με τους γιατρους τις περιοχης και οχι μονο επισης εχει αριστη σχεση.
    Ασχολειται και με αγαθοεργιες κατα καιρους και βοηθαει πολλη κοσμο.
    Δεν ειναι κακο παιδι….
    Ειναι ενας πανεξυπνος ,δυναμικος και διπλωματικος τυπος… αυτο ειναι ολο.
    Κατα τα αλλα οντως δεν εχει πειραξει κανενα ατομο απο την ομαδα του…και αυτο φενεται διοτι δεν εχουν να πουν τιποτα κακο οταν ερωτουνται.
    Το μονο λαθος του ηταν που ανακοινωσε στην ομαδα του οτι εχει δυναμη στους ψηφους και εκεινοι το πηραν με κομπλεξικο τροπο ( οτι εκανε επειδηξη δυναμης) και τον πελεμησαν.
    Ο λογος που το εκανε ομως ηταν για να προστατεψει την ομαδα του και να μην φυγει κανεις.
    Θα δειτε πολλα ακομα απο Σπυρο……

  11. Ο Σπύρος ευγενέστατος!! Σοφιάνα, Ασημίνα και Παρασκευή δεν διακρίνονται από επίπεδο και σεβασμό. Συμπεριφέρονται με πολύ άσχημο τρόπο ενώ ο Σπύρος τις έχει βοηθήσει και είναι πάντα ευγενικός μαζί τους!

  12. Σαν τελιως ουδετερος , χαιρομαι που εμεινε ο σπυρος γιατι ολη η κατασταση στη μπλε ομαδα βρωμαει πολυ . Πολλοι πονυροι εχουν μαζευτει και δεν πρεπει να εκλαγει κανενας αν στη τελικη μαθουμε οτι το αδικο το ειχαν η κλικα στη μπλε και οχι ο σπυρος . Βαλαντης εν το μεταξυ ειναι ο νταφυ του φετινου survivor με τη διαφορα οτι ο βαλαντης απο οτι φαινεται δεν ειναι σε κλικα η οποια ειναι η πλειοψηφια στις αρχες του παιχνιδιου , εχω απορεια να δω μεχρι ποτε θα τη γλυτωνει στις ψηφοφοριες γιατι ειναι δεδομενο οτι καθε βδομαδα θα ειναι στο τακο

  13. …ο Διασημος Φαρμακοποιος διασκεδαζει αφανταστα με τους Πελατες του…αν και τελος της βραδιας μεχρι και ο Γιωργακης ο παρουσιαστης τον πηρε χαμπαρι…Σαββα εχεις δικιο…ο τυπος ειναι οντως κλινικη περιπτωση…??

  14. Δε ψηφίζουν οι διάσημοι πανεπιστημονα μην χασκογελας μαζί τους και ζητάς κατανόηση από ανθρώπους που δεν σε ζουν στη ρουτίνα της καλύβας

  15. Άμα έχει ευφυές χιούμορ ο Σπύρος θα επενδύσει σαν επιχειρηματίας στα μπουζούκια και θα έχει για 1ο όνομα με όνομασια μαγαζιού το αυθεντικό κλαίει και η μανούλα του Βασιλάκη Καιιιλα απτα γελιααα

  16. Μπήκαν τόσο διαβασμενοι όλοι τους που ξέρουν πως θα παίξουν μπάλα. Άντε να υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις. Αυτός έμεινε θα το πάρει πάνω του αφού έδιωξε διάσημο. Αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και ο κόσμος ξέρει τι να κάνει. Τα γεγονότα έχουν καταγραφεί όπως είπε ο Σπύρος κάτι μας θυμίζει αυτό και φέτος. Εύχομαι η γνώμη του κόσμου που ψηφίζει να μετρήσει φέτος.

  17. Σπύρος τζέντλεμαν τέλος!!!!!
    Αυτό τα λέει όλα!!!!
    Οι άλλοι πού το παίζουν τόσο σπουδαίοι και δυνατοί και δείχνονται είναι μεγάλες κατίνες!!!!!
    Ενώ ο Σπύρος μέχρι τώρα κατάφερε να μας κερδίσει και να δείξει πόσο ΚΥΡΙΟΣ είναι και πόσο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ είναι και πώς δε πέφτει σε παγίδες και σε κουτσομπολιά όπως οι υπόλοιποι!!!!!