Συμβούλιο του Νησιού – Συγκινημένη Μυριέλλα: Είμαι πολύ ευτυχισμένη που γνώρισα τον Γιώργο |Survivor




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε άσχημες κουβέντες για την κοπέλα μια χαρά τα είπε δεν το ξέρει κ καλά δεν ζουν στην ίδια παραλία λίγα λεπτά τον βλέπει στο αγώνισμα πόσο να μιλήσουν με όλα τα βλέμματα πάνω τους, δεν είδατε στο τέλος όταν μίλησε στο Γιώργο πώς την κοιτούσανν , μη πείτε για τα φιλιά γιατί όλοι μας το έχουμε κάνει με άτομο που μας αρέσει χωρίς να τον ξέρουμε καλά κ αν παρατηρήσατε , όταν έλεγε ο άλλο για καρδιά μικρού παιδιού είπε το ίδιο κ αυτή χαμηλόφωνα..

  2. Πράγματι είναι ότι καλύτερο να αποκαλείς τη σχέση σου έξω από το παιχνίδι "συνεργάτη" απλά και μόνο γιατί θέλεις να δικαιολογήσεις και να συντηρήσεις ένα fake ρομάντζο εντός παιχνιδιού.

  3. Μυριελα μην στεναχωριέσαι , εχεις πάντα κ το αλλο το τελάρο στην Αθήνα . Εκει ειναι ο συνεργάτης στην ηδονή , η ελεύθερη σχέση ! Συνέχισε να τα λύνεις ολα με ένα χαμόγελο , θετική άποψη κ άνοιξε λίγο το στόμα …….χλουρπ φτου …… μπράβο κορίτσι μου , κράτα γερά .

  4. Το επάγγελμα της στην έξω ζωή είναι Ηθοποιός. Οπότε μην δίνεται και πολύ σημασία στα συναισθήματα που δείχνει.

  5. Δεν ξέρω μου φαίνεται από την πλευρά τηs Μυριέλλαs να στεναχωριόταν και πολύ άμα έφευγε για τον Γιώργο και δεν πήρε και πολύ το μέροs του Γιώργου στο περιστατικό που έγινε.

  6. ? είναι ευτυχισμένη πού βρίσκεται εκεί και γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους Τώρα μιλάει η λογική είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα αυτά τα τα φίδια πού με ψήφισαν για να με στείλουνε στην στην Ελλάδα

  7. Ο Κατσαουνης την εχει δαγκώσει ασχημα με την Μυριελλα ? , τουλαχιστον απο πλευρας του ειμαι σιγουρος οτι πραγματικα την ερωτευτηκε !!

  8. Εσεις εκει στην παραγωγη δεν την προωθειτε καθολου την θεατρινα! Στο μισο επεισοδιο ακουμε τις αποψεις και τις αμπελοφιλοσοφιες της Μυριελλας και στο υπολοιπο βλεπουμε τα αγωνισματα και ακουμε να μιλανε και καποιοι αλλοι παιχτες…Στα συμβουλια: Οταν δεν ακουμε τη ρητορικη της Μυριελλας, βλεπουμε τις γκριματσες και τις αντιδρασεις της Μυριελλας, οταν μιλουν οι υπολοιποι…. Στο επαθλο επικοινωνιας: 5 φωτο της Μυριελλας, 3 των αλλων..Ολες οι δηλωσεις των υποψηφιων μαζεμενες σε ενα βιντεο, της Μυριελλας ξεχωριστο..Ε σε πιανει μια αηδια..Το καταλαβαμε οτι την θελετε νικητρια για τους δικους σας λογους…Υπαρχουν ομως και πολλοι τηλεθεατες που δεν τους ενδιαφερει τι κανει η τι λεει η Μυριελλα και αρχιζει να κουραζεται με το στημενο σας!