Συμβούλιο των Μπλε για το τι φταίει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΉΘΕΛΕ Ο ΝΤΑΦΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΠΈΝΑΛΤΙ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ 14ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΝΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ

  2. Ο Νίκος και ο james είναι πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι και αγωνίζονται είχαν και τον ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα τους ο daffy μπορεί να είναι στο παιχνίδι τόσο καιρό αλλά κάνει διακοπές αυτά τα παιδιά αγωνίστηκαν για την ομάδα είναι άδικο για το james

  3. Όλα τα έφτιαξε το ζευγάρι της συμφοράς στα μέτρα του του χάλασαν την ψυχολογία του τον διέλυσαν το πέτυχαν ένα δεν πέτυχαν να εισε άνθρωπος να δίνης αγάπη

  4. Πόσες νίκες έχουν οι μπλε από την αρχή του survivor έχετε ξεχάσει ή έχετε σαλτάρει και εσείς 40 νίκες παραπάνω ή μπλε από τους κόκκινους έχετε καμία αμφιβολία? ?

  5. Λέω εγώ τόρα, ίσως και λίγο το φάει! Δεν πανε καλά εκεί μέσα, μετά που θα βγούνε θα πάνε όλοι στο τρελοκομιο… Χαχαχα…

  6. Το θέμα είναι ότι έλεγες από την αρχή μαχητές σε Διάσημους μερχι μπλε του τώρα και σε Κόκκινη ομάδα να ξέρεις να σέβεσαι τον αθρωπο που είναι στο παιχνίδι όπως εσένα και τους υπόλοιπους και μετά τον αντηπαλο σου επειδή εγώ πιστεύω στην θεία δική και στην αδικια που έχουν γίνει στην κόκκινη ομάδα καπιοι το ξεκίνησαν με ειρωνιες γλεβασμο και δεν τους βλέπεις κάναν και το τελευταίο Θάνατος σου ή ζωή σου όπως έλεγε η φούρναρισα από τους μαχητές αν θέλεις σεβασμός μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν ήττες νίκες συνέχιζεις και δεν πέφτεις.

  7. Τζέιμς για πάντα . Ο,τι καλύτερο βγήκε απ' το φετινό σαρβαιβορ από κάθε άποψη ❤️❤️❤️

  8. Για οσους λενε οτι τωρα το θυμήθηκαν οτι ειναι παλιοι.. Οταν τους ενημερώνει η παραγωγη για παράταση 40 ημερων λογικό να μην ξενερώσουν ? Και ακομα πιο λογικό να ξενερώσουν περισσότερο απο παιχτες που μπήκαν αργότερα?

  9. Για αυτούς που θα πούνε ότι νικάνε οι κόκκινοι γιατί σχεδόν όλοι είναι καινούριοι. ΝΑ πω ότι ο Σάκης σε μια νίκη πλησιάζει τις 100, αυτές που πριν λίγες μέρες έφτασε ο τζειμς και πολλοι κάνατε πανηγύρια. Οπότε τι είναι πιο δύσκολο, να παίζεις κάτι λιγότερο από δύο μήνες περισσότερο ή δύο μήνες λιγότερους αλλά με την μεγαλύτερη συχνότητα παιχνιδιών από όλους. Επίσης ένα άλλο παράδειγμα που το αποδεικνύει είναι η μεταμόρφωση του Ασημακοπουλο όπως και η σταθερότητα της Μαρίαλένας. Τέλος, ο Τζέιμς έχει πέσει εδώ και δύο μισή μήνες σχεδόν, 20 μέρες μετά από όταν ήρθε Σάκης.

  10. Φαίνονται ξενερωμένοι ο Νίκος και ο Τζέιμς σε όλο το επεισόδιο και γνωρίζοντας το τι τελικά θα συμβεί στο συμβούλιο μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Κριμα!!

  11. παιδιά τώρα το θυμηθήκατε ότι όλοι οι μπλε είναι παλιοι;; τι έγινε υποκυψατε;; να μην διώχνατε τον Παύλο

  12. Οκ σίγουρα φταίει και αυτό αλλά όταν την προηγούμενη βδομάδα δώσατε τον ξεκούραστο και απίστευτα ανεβασμένο Παύλο να το σκεφτόσασταν…