Συμβούλιο Ψηφοφορίας | Survivor | 27/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. αν φυγει ο πηλιδης θα πεινασετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!επισης οοοολοι διπλωματες κανεις δεν περνει την ευθυνη της γνωμησ τ!!

  2. Οι συγγενείς και οι φίλοι που ψηφίζουν τους καταλαβαίνω…. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για όλους τους υπόλοιπους…. Βοηθάτε ποιον? Τις τηλεφωνικές εταιρίες και τον ατζουν να θησαυριζει περισσότερο?

  3. Γιωρίκας for ever….το καλύτερο καί τό Πίο ταπεινό παιδί…. αλλά θα τό φάνε τα γίδια εκεί μέσα…. γιωρίκα μαζί σου

  4. Ο Βαλάντης πολύ ξινίλα βρε παιδί μου. Καμία σχέση με τον Ντάφυ. Τουλάχιστον ο Ντάφυ έκανε και την πλάκα του και χαμογελούσε. Από τους πρώτους που θα φύγει θα είναι ο Βαλάντης για να μην πω ο πρώτος. Από την άλλη ο Λάμπρος και ο Γιάννης πολύ σοβαρότητα. Η Ευρυδίκη και η Ελισάβετ κι αυτές ξινές κι αγέλαστες. Και οι Μαχητές μια από τα ίδια αδιάφοροι και αγέλαστοι όλοι. Γενικά οι φετινοί δεν… Αποτυχία το κόβω. Βιάστηκαν να κάνουν το επόμενο Survivor. Έπρεπε να αφήσουν κι άλλο καιρό για να πάνε στο επόμενο. Νιώθω πως ακόμα είμαι στο προηγούμενο, ήταν νωρίς για το επόμενο.

  5. Με αυτά που λένε ελισαβετ και Ευρυδίκη ο Γιώργος είναι στα πρόθυρα του τρελοκομείου , τα κορίτσια είναι απίστευτα θρασύς

  6. Ο Βαλάντης ο χειρότερος ε; Ενώ αυτή η Ελισάβετ η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη νομίζω το όνομα της γιατί δεν τις ξέρω είναι παιχτουρες. Μόνο για γέλια είναι και όλο μπλα μπλα και αμπελοφιλοσοφιες.

  7. Ειναι απολυτα συναισθηματικη ψηφος….ψηφιζω τον καλυτερο παικτη που τον εχω σαν παιδι μου….????? Μη σου τυχει !!!!

  8. Ο Βαλαντης αν μεινει καιρο μεσα (λεμε τωρα)..και αρχισει να μεγαλωνει το μαλλι…τι θα γινει;;

  9. Τους ψαξανε πολύ πάλι για να τους να το βάλουν μέσα. Και όταν τους ρωτάς γιατί μπήκαν όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια τους. Η ίδια καραμέλα κάθε χρόνο. Μετρημένοι στα δάχτυλα αξίζουν εκεί μέσα. Εξαιρείται ο Γιορικας που είναι ? και καλό παιδί

  10. Μεγαλες παλταδουρες στο φετινο survivor. Νομιζω οτι ακομα και η Σαλαγκουδη θα ειχε τυχη για νικες με καλο γουρλοματικο πανηγυρισμο.