Σχεδόν…ψυχανάλυση | Μπίλυ Κίσσα | “Chernobilly”




Σχεδόν ψυχανάλυση. Μια χιουμοριστική εκπομπή με θέμα το δράμα. Ένας διαφορετικός καλεσμένος καθε φορά, διηγείται μια από τις πιο δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ναι, κάνουμε χιούμορ με θέμα τα χειρότερα της ζωής μας. Αστείο και δραματικό ταυτόχρονα.

Καλεσμένη επεισοδίου η Μπίλυ Κίσσα:

Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κούδας:

Ευχαριστούμε το SuperFly Cafe (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι) για την φιλοξενία.

Μοντάζ/γραφικά: Ιωάννης Ψύχος
Γύρισμα: Λεβόν Αβακιάν, Ιωάννης Ψύχος

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τι φάση??? "¨επρεπε να μείνω μόνη μου γιατι ήμουν ραδιενεργη. Δεν επρεπε να ερθω σε επαφη με κανεναν ουτε με τα ζωα μου"…. "η διασκεδαση μου ηταν να πηγαινω σουπερ μαρκετ" Οκ στελνω τους αγαπημενους μου διακοπες, αφηνω τα ζωακια μου στην φροντιδα καποιου φιλου για να τα προφειλαξω απο την ραδιενεργη μου κατασταση. Επομενο βημα παω στο σουπερ μαρκετ γιατι ο θυρεοειδης μου δεν υπαρχει πια και εχω καταθλιψη και δεν θελω να ειμαι μονη μου… δηλαδη οι υπολοιποι ανθρωποι στα παλια μου τα παπουτσια. Και δεν φτανει που μας προσφερει δωρεαν ραδιενεργεια αλλα ριχνει και το ρευμα στο σουπερ μαρκετ.

  2. μονο ο θεος μπορει να γλυτωσει την αμαρτωλη κορασίδα . Η πιστη δεν εχει χιουμορ μονο κατανυξη κ προσευχη , μετανοειτε αμαρτωλοι κωμικοι αλλιως ΚΑΡΚΙΝΟΣ….

  3. μακάρι να μπορούν όλοι όσοι περνούν αυτή τη δοκιμασία στη ζωη του να το ξεπερνούν και να τους μένει ενα τέτοιο χαμόγελο <3

  4. theoroume polu kakos pou gelasa oso dn paei? eidika sthn stigmh "eixa ena solinaki mesa mou gia na trabaei ta ugra" apla pethana. btw kala kanate pou balate to insta ths kopelas kato apo to vid 😀