Ταινίες Που Έφαγε Το Βίντεο Επ #1 Το βλήμα που δαγκώνει




Πάμε να κάνουμε βουτιά στις βιντεοταινίες του ’80. Πάρτε ανάσα, βάλτε μπρατσάκια και ξεκινάμε
Ταινία: Το βλήμα που δαγκώνει (1986)

Κείμενα-Μοντάζ: Ειρήνη Ξυγκάκη
Κάμερα: Άννα Πατρικίου

Ειρήνη Ξυγκάκη
Facebook

Instagram

Youtube

Άννα Πατρικίου

Ευχαριστούμε το Superfly cafe bar (Εμπεδοκλέους 28 Παγκράτι) για την ζεστή φιλοξενία.
Facebook

Instagram

#Ταινίες_Που_Έφαγε_Το_Βίντεο

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μου αρέσεις πολύ. Μικρή διόρθωση: την βόμβα στο made in Greece την πήγαινε ο Σαββόπουλος στον Ασπρόπυργο. Κοντά έπεσες

  2. 0 χιούμορ πραγματικά, πολύ πολιτικοποιημένη το οποίο δεν πρέπει να υπάρχει στην σάτιρα

  3. Είσαι πολύ καλή αλλά οι ταινίες που διαλέγεις δεν έχουν ενδιαφέρον (έχω δει και το δεύτερο επεισόδιο)

  4. Πότε έχει γεννηθεί η κοπελίτσα; Που τις έχει δει αυτές τις ταινίες; Επίσης το πολίτικαλ κορέκτλι τι χρειάζεται σε αυτό το βίντεο;

  5. Ειδα θέμα: καλτ εϊτιζ ταινία

    Κάνω λάϊκ και κάθομαι να δω βίντεάκι να ξεφύγω λίγο απο τη σημερινή μιζέρια

    Όλο το βίντεο είναι φουλ σημερινη μιζερια (φεμινιστικος σχολιασμος της πουτσας, αστειάκια που λεγαμε στο σχολειο, καλαμπουρι για πασοκ και γενικά ό,τι trendάρει σήμερα.

    Παίρνω πίσω το λάϊκ

    Στ'αρχιδια σας

  6. Ασχολήθηκατε επιτέλους και με μια σοβαρή πιασαρικη θεματολογία. Μπράβο. Αφού οι άλλοι με το "θαψε το σενάριο" τα παρατησαν. Περιμένουμε να συμμετέχουν και άλλοι, να σχολιάζουν, πιο γνωστες, να γίνει χαβαλές, θα έχει ενδιαφέρον. Εχουν τα 80ς να δώσουν πολύ υλικό. Αρκεί να το εκμεταλλευτεις σωστά.

  7. Καταπληκτική ιδέα για "σειρά" στο comedy lab!Σουπερ το πρώτο επεισόδιο περιμένουμε το επόμενο!Και η Ειρήνη σούπερ για την περιγραφή!

  8. 14:43 Στὸν Νομάρχη μιλάει, ὄχι στὸν Ἐνωμοτάρχη. Τὸ 1986 εἶχε γίνει ἡ ἐνοποίησις τῶν Σωμάτων, δὲν ὑπῆρχε Χωροφυλακὴ οὔτε Ἀστυνομία Πόλεων ἀλλὰ Ἑλληνικὴ Ἀστυνομία.

  9. 5:33 Ὄχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ἰατρός. Κάπου τὸ 1995 τὸν εἴχα δεῖ θυρωρὸ σὲ κτίριο τῆς ΔΕΗ στὸ κέντρο τῆς Ἀθῆνας (τὸν εἶχε ἐντοπίσει φίλος μου τοῦ ὁποίου ὁ πατέρας ἦταν μηχανικὸς στὴν ΔΕΗ).

  10. Η ελληνική βιντεοταινία που… αντέγραψαν οι σεναριογράφοι του Μatrix…είναι το έργο «Τα κομπιούτερ του θανάτου»και βέβαια απίστευτο είναι και η βιντεοταινία με το Σουπιάδη  … «ο νεκροφοριάκιας»

  11. Εξαιρετικές οι αναφορές σε διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Αναδεικνύουν το μεγαλείο της ταινίας. Μπράβο για το βίντεο, καλή αρχή!