Τα νεύρα της Μαριαλένας με το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Κόρο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτό που κάποιοι χρησιμοποιείται ρήματα στον πληθυντικό και συνεχίζεται και λέτε αυτοί οι δύο και αναφέρεται και στον Σάκη είναι απλά γελοίο εδώ πέρα μπορεί τα παιδιά να είναι μαζί αλλά δεν σημαίνει ότι πάνε πακέτο και θα χρεώνεται ο ένας τις πράξεις του άλλου η μαριαλένα ξέσπασε και ήταν λάθος εδώ Αλλά ο Σάκης ήταν κυρίως αυτός Την ηρέμησε δεν έκλαψε δεν παραπονέθηκε απλά της εξηγήσει ήρεμα οπότε δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε και πόσο σας πονάει ο Σάκης που ακόμα και τώρα ψάχνετε αφορμές για να κατηγορηθεί ενώ δεν φταίει καν . ΥΓ:η μαριαλε ναι ήταν λάθος γτ τουλάχιστον στα δικά μ τα μάτια δεν είναι ωραίο όταν χάνεις να κανεις έτσι σίγουρα ναι θα νευριάζεις αλλά μέχρι εκει πρέπει να σεβαστείς και τον άλλον που κέρδισε και στο παρελθόν το έχει κατακρίνει νμζ. Όποτε ναι εκει ήταν λάθος , αλλά ο Σάκης πάντα ήταν και θα είναι κύριος και ποτε δεν παραπονέθηκε που έκατσε είναι πολύ κουλ και δεν γενικά όποτε μην τον παίρνει η μπάλα , άχρηστα ανεγκέφαλα στρατιωτάκια του Νίκου και τζειμς

  2. Μου αρέσει που την κράζετε ενώ στον επόμενο αγώνα ο κόρο που έχασε έκανε σαν μανιακός που έχασαν οι φίλοι του????

  3. «Είναι θέμα τύχης το παζλ» —> Να φτάσει η φράση αυτή στ’ αυτιά κανενός από τη Mensa να χάσει τη λαλιά του ο άνθρωπος.

  4. Πολύ κακία και πολύ χαρά , οι μαζεμένες ήττες φταίνε. Ο Ατζουν τους είπε να χάσουν για να χαρούν και οι άλλοι , αλλά και αυτοί που τους υποστηρίζουν.

  5. Τι είναι αδικο ρεεεεεεεεεεεεεεε, και μετά λέτε κλαίει ο Ηλίας επειδή του έχει λείψει και η οικογένεια του. Δείτε εδώ αντίδραση…..

  6. Και εδώ βλέπουμε την Μαριαλένα και τον Σακη να στενοχωριούνται και να νευριάζουν επειδή ξέρουν ότι θα είναι κάποιος από τους δυο τους υποψήφιος αυτήν την εβδομάδα.

  7. Κλαίει τώρα το ζευγαράκι..Είχαν την ευκαιρία να βοηθήσει ο ένας τον άλλο, αλλά που..τέτοια σκέψη.. Φαγώθηκαν μεταξύ τους.. Εκτός των άλλων και…Βλακοζεύγαρο..Ο Σάκης προσπαθεί, να ηρεμήσει το ..άλλο μισό του, γιατί καταλαβαίνει, ότι με τέτοια νεύρα που έχει η Τραμπαλένα, πρέπει να ξεχάσει το .. φικι – φικι.. Δεν έχει ..κοκό απόψε. ??

  8. Σε πόνεσε Ε δεν πειράζει ξυδακι ..άντε γιατί μας τα έχετε κάνει κουδουνια ο σακης και ο σακης η Μαριαλένα έκανε αυτό ο σακης το άλλο απλά ?????????????????????????????????????????

  9. Τι συγκρίνετε; η καρολινα έβγαινε σε κάθε σερεμονι και έβριζε τους αντιπάλους της ανάξιους και καραγκιοζηδες και συγκρίνετε ένα ξέσπασμα στο συμπαίκτη της με όλες τις σκηνές που έκανε η καρολινα;

  10. Δεν καταλαβαίνω γιατί την κράζετε την κοπελα. Όλοι εκεί είναι πεινασμένοι και πιεσμένοι. Και το να νικήσουν είναι το μόνο που έχουν και οταν δε το κάνουν έχουν έντονα συναισθήματα. Γιατι δε ξερει να χάνει; τι έκανε; δε μπορεί ένας άνθρωπος να εκφραστεί πια και τον κράζετε. Όλοι οι αθλητές ξεσπάνε γι αυτό υπάρχει πάντα ένας προπονητής να τους συνεφέρει και να τους υποδείξει τα λαθη τους να γίνουν καλύτεροι. Όταν προσπαθείς και δεν αποδίδει σε κατακλύζουν συναισθήματα. Λογικό είναι.

  11. Τι γινεται Μαριαλενα και Σακη;;; Λέγατε για την Καρολίνα που δεν ξέρει να χανει και εδω η Μαριαλενα ολοκληρη παρασταση εδωσε??

  12. Αν δεν ήταν ο Σάκης να την μαζέψει θεωρώ πως θα είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Ο Κορο δεν έχανε σήμερα, φάνηκε από το πρώτο του ραν με τον Σάκη και παρόλα αυτά κατάφερε η Μαριαλενα και του πήρε μια ζωή οπότε συγκεκριμένα η Μαριαλενα δεν θα έπρεπε να είχε αναφέρει την τύχη ποτέ.

  13. Μαρινέλλα αστούς να λένε αύριο πάλι τα λέμε ποιο θα ψηφίσουν η εσένα η το Σάκη αυτό καλά Στρατηγική καθαρα