ΤΟ ΑΣΥΛΟ #8




#asylo
Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, αφού κατάφερε με μια εκπομπή να ρίξει τον διαβόητο νόμο Παππα, επιστρέφει με “Το Άσυλο” για να ισοπεδώσει ό,τι άφησε πίσω του.
Επικαιρότητα, πολιτική, showbiz, όλα περνάνε από το μικροσκόπιο του Ασύλου.

Social Media:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αφού κλείνουμε τα σύνορα στους φτωχούς και αυτους π δεν εχουν να φανε γτ δεν σε είδαμε να ζητάς να φιλοξενήσεις ή να κανεις κανένα γεύμα με αυτους στο σπίτι σου??

  2. Κύριε Χαρισόπουλε, είναι πολύ θαρραλέο που κάνατε ένα τέτοιο βίντεο αυτές τις μέρες που ο εθνικισμός έχει φουντώσει. Μπράβο σε εσάς και στο comedy lab.

  3. Αν όλοι όσοι είναι έξαλλοι με την "εισβολή μεταναστών" στην Ελλάδα, δεν είδα να είναι τόσο έξαλλοι με το ότι τα τελευταία δέκα χρόνια οι Έλληνες έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά.

  4. Ουστ φασίστες. Όσο και αν δεν είναι απλό ζητήματα, κάνεις δεν λέει ότι δεν υπάρχει προβλήματα και μάλιστα σοβαρό, ο τρόπος που το προσεγγίζει ο ξένο φοβικός φασίστας είναι αντί επιστημονικός και ηλίθιος, τουλάχιστον.

  5. Για τους φίλους/φίλες που πιστεύουν οτι στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν δεν υπάρχει πόλεμος, αλλά όλα ειναι yolo και οτι οι Αφγανοί και Πακιστανοι έρχονται Ελλάδα για φρέντο καπουτσίνο, παραθέτω ορισμένα link απο sites που μπορει να ειναι λιγοτερο αξιόπιστα απο το Μακελειό, (ΝΥ Times, CNN) . To δύσκολο είναι βέβαια ότι ειναι στα αγγλικα. Αλλα, ολα εγώ πχιά;
    https://www.nytimes.com/2020/03/05/world/asia/afghanistan-pakistan-peace.html
    https://edition.cnn.com/2020/03/04/politics/taliban-airstrikes-afghanistan-us/index.html

  6. Το άσυλο είναι για πρόσφυγες που ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑΝ να φύγουν από την χώρα τους και όχι στους μετανάστες που εκμεταλλεύτηκαν το δικαίωμα των προσφύγων. Ο μετανάστης για να εισέλθει σε μια χώρα (στον Έβρο η μειοψηφία είναι Σύριοι και οι άλλοι μετανάστες) χρειάζεται να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για ταυτοποίηση αλλιώς πίσω στην χώρα του(που ξέρουμε ότι δεν είναι πρωην μέλος ISIS Αλ Κάιντα η εγκληματίας που καταζητείται από την χώρα του;). Κατανοώ ότι λέγεστε comedy lab και αυτό που κάνετε είναι σαρκαστικό αλλά σαρκαζετε ένα θέμα στο οποίο έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές.Τελος το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα που έκλεισε τα σύνορα αλλά η Τουρκία που δεν τήρησε την συμφωνία με την ευρωπαϊκή ένωση παρόλο που χρηματοδοτείται με δις….

  7. Λυπαμαι για όσα ακουσα. Δεν έχω ξανακάνει dislike σε βίντεο του comedy lab,ομως σήμερα ήρθε η πρώτη φορα. Κύριε Χαρισόπουλε,αν αισθάνεστε τόσο έντονο πόνο ψυχης για τους Ταλιμπάν του Ερντογαν, νομίζω θα ειστε εύροσδεκτος στις πολεμικες ταξεις τους ,εφόσον βεβαια αποφασίσετε πρώτα ο ίδιος να γίνετε ισλαμιστής. Πριν υιοθετήσετε πλήρως την προπαγάνδα της τούρκικης πλευράς σε καιρούς όπου όλα κρέμονται απο μια κλωστή ,ελπιζω να αντιληφθείτε την διαφορα ανάμεσα στο χιούμορ και την ανοησία.

  8. Ποσό μαλακας εισαι; Οι πρόσφυγες στο Έβρο δεν είναι γυναικόπαιδα αλλά 20χρονοι αυτοί δηλαδή που τους σπιτώνεις για να σε ……

  9. Ναι, ας λυπηθούμε τους καημένους και φτωχούς "πρόσφυγες", οι οποίοι εισβάλουν στην χώρα μας εδώ και χρόνια και οι Έλληνες σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας μαρτυρούν καθημερινά για να σώσουν τις περιουσίες τους. Βλέπετε να έχουν μωρά στις αγκαλιές τους ορισμένες από τις γυναίκες, και τα λυπάστε, την ίδια στιγμή που αυτές δεν τις νοιάζει καθόλου τι θα πάθει το παιδί τους, γιατί και να πάθει κάτι, μπορούν να κάνουν άλλο.. άμα τους ένοιαζαν τα παιδιά τους, σε μία τέτοια περίοδο που είναι από "εδώ και από εκεί" δεν θα γεννούσαν σαν τις τρελές. Δυστυχώς η ανθρώπινη ηλιθιότητα μας κυβερνά…

  10. Λες εισβολείς και δείχνεις τα γυναικόπαιδα. Τους μαντραχαλάδες που πετάνε τούρκικα δακρυγόνα δεν τους είδα.
    Η πατρίδα μας δεν δέχεται εισβολή. Όχι βέβαια. Για να τους στέλνει μαζικά ο τρομοκράτης Ερτογάν κάτι καλό θα σχεδιάζει για την Ελλάδα. Είναι γνωστός φιλέλληνας.
    Btw, υπάρχουν πληροφορίες ότι στα σύνορα υπάρχουν τζιχαντιστές και πράκτορες του σουλτάνου. Αποκλείεται. Ψέμματα. Τα 36.000 άτομα που προσπάθησαν να μπουν στην χώρα είναι αθώα γυναικόπαιδα. Ένα προς ένα.