ΤΟ ΑΣΥΛΟ #9




#asylo
Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, αφού κατάφερε με μια εκπομπή να ρίξει τον διαβόητο νόμο Παππα, επιστρέφει με “Το Άσυλο” για να ισοπεδώσει ό,τι άφησε πίσω του.
Επικαιρότητα, πολιτική, showbiz, όλα περνάνε από το μικροσκόπιο του Ασύλου.

Social Media:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. παιδια δουλεψτε το λιγο με τις ατακες σας γιατι πλεον ουτε γατες δν ανεχονται το χιουμορ σας…επισης η συνεχης επιθεση σε εκκλησια Χριστο βλεπετε οτι δεν ανεβαζει τους φαν σας…ατακες δημοτικου εχετε ακομα κ ειδικα ο συγκεκριμενος που μιλαει στο βιντεο..ελεος…κλειστε το μαγαζι χεχε

  2. Ρε φίλε ολόκληρο comedylab αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε;!Το χιούμορ έχει εκλείψει. Κάντε κάτι ρε παιδιά που να βλέπετε, τόσο καιρό στηρίζουμε.

  3. Τι παριστάνεις ρε μάν? Κωμωδία δεν κάνεις σχολιασμό δεν κάνεις είσαι ότι πιο κριντζ στο youtube… Πήγαινε κάνε κάνα shopping star… Να σε ακούει καμιά νοικοκυρά δεν είσαι για κάτι άλλο…

  4. Τουλάχιστον αισχρό βίντεο. Πολλά συγχαρητήρια με τον να βρίζουν και να μιλάνε άσχημα για τα Θεία δεν καταφέρνουν τίποτα. Και στο κάτω κάτω κάνεις δεν ανάγκασε κανέναν να κοινωνήσει εγώ που είμαι Γ' Λυκείου κοινωνησω χθες και σήμερα επειδή το πιστεύω και επειδή έχω νου για να σκεφτώ. Κανεις δεν είπε 'Θα έρθετε όλοι Εκκλησία να κοινωνήσετε' απλώς όσοι πιστεύουν και πηγαίνουν εξ αρχής θα συνεχίσουν να πηγαίνουν μη φτάνουμε στο άλλο άκρο να βρίζουμε οποία θρησκεία δεν μας κάνει διότι βγαίνει παρά έξω το κόμπλεξ μας και τίποτε άλλο.

  5. Unfollow κ dislike…comedy lab αφού πλέον έφτασες στο σημείο να διακωμωδεις Ιερά μυστήρια μιας και σ τελείωσε το χιούμορ τι να πω…χαρισοπουλε είσαι ότι να ναι….ξεφτιλες όλοι…

  6. Η μαλακιά πάει σύννεφο, το ίδιο κι όσοι γελούν διακωμωδώντας Ιερά Μυστήρια.
    Είναι αστείο εκείνοι που θα ζήσουν ένα αιώνα στην καλύτερη περίπτωση, να διακωμωδούν Μυστήρια που αρχή τους ανταμώνει εκείνη του ανθρώπινου πολιτισμού.
    Αναφέρομαι κυρίως στη Θεία Κοινωνία.
    Όταν βέβαια δεν έχεις χιούμορ πιάνεσαι από όπου βρεις ή μάλλον από όπου σε παίρνει.

  7. Μαγκες ανανεωστε λιγο το comedy lab ειναι κριμα(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο
    show) απλα καντε κατι δηλαδη ελεος εχετε πεσει

  8. εισαι τουλαχιστον εσχρος ….το οτι εσυ δεν πιστευεις δεν ειναι πρεπων να κοροιδευεις την πιστη …αυτο ειναι το επιπεδο σας κ η μαθηση σας κ οσων αλλων θα γραψουν κατω απο μενα κ θα χλεβασουν για καμια αλλη θρεισκια δεν λετε γιατι αν σας πιασουν σας γαμησαν!! μονμο τον χριστο κτυπατε μια ζωη ..θα γραφετε κ θα τα βλεπω κ θα γελαω με την παρτη σας …..τα φιλια μου !!