Το παιχνίδι του Big Brother




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. "Δώσε το κουτί σε αυτόν που δεν θα ήθελες να είναι στο σπίτι του ΒΒ". Η Ανχελίτα το δίνει στη Μαίρη και η Μαίρη παίρνει διπλή ασυλία. Το λες και "κάρμα".

  2. Ο Πέτσας οπότε φιλιέται κοιτάει να δει ζουμάρουν οι κάμερες πάνω του… Κατά τ'άλλα είναι αληθινός ο έρωτάς τους ?
    Σας έχουν σκηνοθετήσει μια χαρά από τη Panik

  3. Το παιχνιδι αυτο με καποιες ερωτησεις του, εφερε σε πολυ δυσκολη θεση τους παικτες. Αυτες οι ερωτησεις δεν θα επρεπε να υπαρχουν. Ηταν ασεβεια της παραγωγης προς τους παικτες οι συγκεκριμενες ερωτησεις που τους εφεραν σε αμηχανια.

  4. Νίκο είσαι από τους καλύτερους εκεί μέσα, αλλά ρε φίλε μέχρι να βγάλεις την κουβέντα απ'το στόμα σου, ξημερώνει!!!

  5. Πετσας,, 109,φορές,, μέχρι τώρα πήρα χαρτί κ γράφω,,, συγνώμη δ πειράζει τ ήξερα,, σεβαστό,,, όλα της στιγμής,,, κ μετά τ αντιφατικα του,, κοίτα ξτε τ βλέμμα του,, όταν η Μαίρη πήρε τ ασυλια

  6. Εγώ ένα πράγμα θα πω δείτε το καλά που έστρεψε το βλέμμα ο Παναγιώτης όταν ρωτήθηκε με ποιον θα ήθελες να πας στο τελικό , και κοίταξε επίμονα τν Νάσο και μετά και καλά το πέρασε στην πλάκα και το έδωσε στην ανχελιτα,
    Τα φιλαράκια μωρέ στην αρχή ήθελε να το μοιραστεί με τν Στηβ και βάλαμε το άλλο φιλαράκι μέσα τν Νάσο που θα πουλούσε και την μάνα του για τα έπαθλο και όχι μόνο , ύπουλος υπόγειος μόνο το βλέμμα που ρίχνει σε όλους φιδίσιο βλέμμα , επίσης και το φτιαχτό ζευγάρι γιατί είναι ακόμα μέσα , δεν προσφέρουν τίποτα , άσε που έχει χαλάσει την εικόνα ο ένας στον άλλον όλο λάθος !!!

  7. Το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης,παλι κοκκινησε ο πετσας!!! Το παιζει ανετος!! Χεσμενος ειναι…

  8. Το συμπέρασμα γενικά είναι κανέναs δεν έχει κολλήσει με κανέναν ο καθέναs είναι για την πάρτη του και δεν έχουν δημιουργηθεί φιλίεs και ο Κωστήs αυτό που είπε για την Αννα γιατί δεν το είπε για τον Νάσο αφού μπήκε μετέπειτα αλλά είναι παρέα του.