Το Netwix προειδοποιεί: Μην αφήνετε τις φίλες σας να επιστρέψουν στον άχρηστο πρώην




#netwix #problemsolvednetwix

Εκείνη η φίλη που θέλει να τα ξαναβρεί με τον άχρηστο, τον τραγικό τον μουρλό πρώην, δεν σκέφτεται λογικά! Είναι δική σου δουλειά να την προστατεύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να πάρεις σκληρά μέτρα! Τα κορίτσια του Problem Solved, Μαίρη Ρετσίνα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ελισάβετ Σπανού και Χρυσαλένα Χριστοπούλου είναι εδώ με νέο επεισόδιο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Απωθητικες, αν θελετε να ελλατωσετε τους viewers του καναλιου, απλα ανεβαστε και αλλα βιντεο σαν αυτο.

  2. Αν είχε ανέβει παρόμοιο βίντεο θα είχα αναφερθεί σαν σεξιστικό! Γαμω την νέα τάξη πραγμάτων!

  3. Κοβεις καθε επαφη μαζι τους. Δεν σου χρειαζονται στη ζωη σου ανοητοι ανθρωποι, τους αφηνεις απλα να ζησουν το δραμα που γουσταρουν. Αλλωστε, αν κατσεις και σκεφτεις σοβαρα το ολο θεμα, για ποιους φιλους μιλαμε; Τι εστι φιλος; Σπανια θα βρεις ανθρωπο με τον οποιο θα γινεις οντως φιλος και τοτε θα εισαι πραγματικα πλουσιος, η φιλια ειναι πλουτος, ειναι οτι ανωτερο υπαρχει.

  4. Ναι οκ κάνετε για γυναίκες αλλά ξέρετε δεν είναι μόνο οι γυναίκες που πέφτουν σε "παγίδες". Πιο πολύ οι άντρες πάρα οι γυναίκες, γιατί οι καθεμία την πέφτει στον έναν τον ρίχνει τον άλλον και μετά από πέντε μέρες τον παρατάει γιατί λέει δεν μου μιλάς ενώ απλά γουστάρει άλλον και το καημένο το αγοράκι/άντρας είχε μια ελπίδα για μια κανονική σχέση και απλά έπεσε σε μια πουτ.. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις και θα πω και μια άλλη. Τα φτιάχνει αυτή με κάποιον μόνο και μόνο για να δείχνεται ότι έχει γκόμενο, ότι ναναι

  5. Μην αφήνετε τις φίλες σας να ανακατεύονται στην προσωπική και ειδικά ερωτική ζωή σας.
    Είστε και άχρηστοι και λάθος μηνύματα δίνετε στον κόσμο.

  6. Διώξατε Πασσά , σιγά σιγά θα διώξετε και Λαμπρόπουλο για να σας μείνουν οι κλαψομουνες αταλαντες

  7. ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΩΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ "ΑΠΛΟ" ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ-ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!) Ο ΟΠΟΊΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΕΜΠΝΕΥΣΩ" , ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!: ΖΟΥΡΑΡΙΣ : ΒΟΥΝΤΟΥ , ΒΟΥΝΤΟΥ , ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ! ΚΑΤΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΕΑΤΟΠΥΓΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ!
    Υ.Γ. ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜ : ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΔΥΔΙΜΙΝΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!
    Υ.Γ.2 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ sport fm ΜΙΛΑΓΑ? Ο "ΠΑΛΑΒΟΣ" ΚΑΙ Ή ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΜΕ ΓΛΕΝΤ…ΝΕ!!!
    Υ.Γ.3 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΟΥ!!!
    Υ.Γ.4 ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ , ΠΟΤΙΖΩ ΔΥΟ ΥΠΡΕΡΟΧΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ!
    Υ.Γ.5 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ? Ε? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΠΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ 2η μου συμπαθης ομαδα ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ SALONIKA!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ:ΣΤΟ Υ.Γ.6 ΓΡΑΦΩ "ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΤΡΕΛΙΤΣΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΡΜΙΤΣΑ!!! ΣΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ "FIFA ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ"
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  8. ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ:ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ (ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ μεγαλυτερη μηχανη αναζητησης του πλανητη!) ΕΓΓΡΑΦΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ,μετα απο 6 επισοδια που ειδα χθες , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,αλλα NO TESTOSTERONE MEANS NO VERY GOOD MOOD!!!
    Συγγνωμη! Ευχαριστω!
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ , ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝ ΧΡΟΝΟΣ!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ!ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ LIKE!!!!!

  9. Βλεπουμε και τις μαλακιες να στηριξουμε το καναλι μεχρι να γυρισουν ο Φανης και ο Αλεξανδρος απ'τις διακοπες…

  10. Γουσταρω να σας βλεπω να ζειτε μεσα στην υποκρισια και τη μιζερια με τις απανταχου φιλες σας. Η απολυτη ταυτιση με την αρρωστεια. Σε μια δεκαετια δεν θα υπαρχει ουτε μια που δεν θα παιρνει αντικαταθλιπτικα. Ηδη οι ανω των 30 τα παιρνουν με τις χουφτες. Αποδειξη, τα καθε λογης ξεσπασματα σας και η ψυχωτικη σας συμπεριφορα.

  11. Έτσι και ξανά πει κάποιος μαλάκια για το αλάνι μου το Hitler θα κάνω κόμμα μαζί με τον Στάλιν ενάντιας του φεμινισμού και αυτών των βίντεων
    Βασικά μετά από αυτό το βίντεο τώρα που το ξανά σκέφτομαι ο Hitler δεν έκανε τίποτα κακό…..

  12. Συνεχίζετε τις μαλάκιες βλέπω . Γιατί πολύ απλά δεν συνεχίζετε τον Παρασκευα ? Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δεν βρίσκετε θέμα ? Πάρτε σερί Παρασκευα να σχολιάζει σειρές και ταινίες . Θα είναι απείρως καλύτερο από αυτά εδώ ( ο Θεός να τα πει βίντεο ). Αυτά με το game of thrones και το la casa de papel για παράδειγμα γέμισαν .

  13. Ρε τι μαλάκια είναι ανεβάστε τίποτα μεθανιοτικο .Α και μην ξεχνάτε γυναίκες =πουτααααανες

  14. Ελα ρε μαλακες ξεκολλατε τι κραζετε;Ειχε το χαβαλε του, τα σεναρια οι ιδιοι τα γραφουνε. Να βγει και κανενας αλλος να παιρνει εμπειρια ,εσεις ολοι γεννηθηκατε γαματοι και τελειοι σε αυτο που κανετε;