Το… tai chi της Μυριέλλας και οι βουτιές Ναυσικάς – Αθηνάς | Survivor | 12/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δε νομίζω να είναι Τάι Τσί αυτό εκτός κι αν έχει ιοθετήσει κάποιες κινήσεις μέσα….πάντως αυτές οι κινήσεις που βλέπω στο βίντεο είναι Wing Chun …η τεχνική του δασκάλου του Bruce Lee την οποία εξέλιξε αργότερο ο ίδιος (αν κ γνώμη μου είναι ότι χάλασε πολλή η άμυνα του…θεωρώ την αυθεντική αρχική τεχνική πολύ καλύτερη κ αποτελεσματική τόσο επιθετικά όσο κ αμυντικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα προς συζήτηση)

  2. Κριμα εν ετη 2022 να υπάρχουν ακομα τσαρλατανοι του wing chun.
    Εκτός βεβαια αν δεν το πουλανε ως πολεμική τεχνη αλλα ως χορο.

  3. Δεν είναι Tai Chi αυτό που ασκείται η Μυριέλλα, είναι η πρώτη φόρμα του Wing Chun από την οικογένεια Wong Shun Leung ???

  4. Οι μονες γυναικες survivor που εχω δει να ειναι πιο ομορφες αμακιγιαριστες απο οτι βαμμενες ειναι η Ναυσικα και η Ροδανθη Καπαρου!Προσωπικη αποψη.