Τρία Πουλάκια: Αυτά είναι τα πιο άχρηστα σχολικά μαθήματα!




Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη «τιτιβίζουν» στα «Τρία Πουλάκια» για το ποια είναι τα πιο άχρηστα σχολικά μαθήματα. Αυτά που μπαίνουν στο «στόχαστρό» τους είναι πολλά: η «Οικιακή Οικονομία», τα «Θρησκευτικά», τα «Λατινικά», οι «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», η «Χημεία», το «Εμείς και ο κόσμος» κι άλλα. Ακόμη μάθε ποια –κατά τη γνώμη τους- μαθήματα είναι τόσο χρήσιμα ώστε πρέπει να αρχίσουν να διδάσκονται επιτέλους στα σχολεία.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τα θρησκευτικά είναι χρησιμότατο μάθημα γιατί μαθαίνεις και για ξένες θρησκείες τις οποίες πρέπει να τις σέβεσαι. Ακόμα και άθεος να είσαι ο Χριστιανισμός είναι ξένη θρησκεία και πρέπει επίσης να τη σέβεσαι. Δε πρέπει να προκαλείς και να κοροϊδεύεις τι θεωρούν ιερό οι άλλοι !

  2. Έβαλα να το δω να θυμηθώ πόσο σιχαμα και πόσο επαναστάτρια χωρίς αιτία ήταν και πριν το survivor.. ώστε να απολαύσω περισσότερο την αποχώρηση της απ' το Survivor 😉

  3. Μαθητής Γ' Γυμνασίου, εν έτη 2020, ( Corona Time ), τα θρησκεφτικά, από την ττρίτη δημοτικού εώς τώρα, μιλάνε για τον Χριστιανισμό κατά 98 %. στην Δευτέρα γυμνασίου, είχε και 4 σελίδες για το πως βλέπουν την ζωή οι άλλες θρησκείες. Αυτό.

  4. Tεχνολογια = ultimate για τον πουτσο. Πριν πεις ότι μαθαίνεις για τεχνολογικα πράγματα εμάς προσωπικά μας μάθαιναν να ανακυκλώνουν και να φτιάχνουμε εργοστάσια σαν project. Τωρα πες ότι έχεις να πεις

  5. Μετά από 3 χρόνια… η οικιακή οικονομία ήταν ίσως το πιο χρήσιμο μάθημα. Συμβουλές για σωστή διατροφή, πρώτες βοήθειες( νομίζω ήταν εκτός ύλης αλλά το θυμάμαι ότι υπήρχε), όπως τι να κάνεις σε τροφική δηλητηρίαση ή πνίξιμο και κάτι τέτοια.

  6. Θρησκευτικά: αχρηστο μάθημα που διδάσκεται για 9 χρόνια ΜΕ εξετάσεις στο λύκειο (η τουλάχιστον πιο παλιά )

  7. Στη σημερινη κοινωνια ολα αχρηστα απο την 2α λυκ και μετα( εκτος απο 4) και ΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ στις προηγουμενες ταξεις

  8. Όταν πήγαινα Ε και ΣΤ δημοτικού τα περισσότερα παιδιά είχαν πάρει με κακό μάτι την Γεωγραφία.Ομως ήταν ότι καλύτερο.Ειδικα στην Ε

  9. Πρέπει να προστεθούν: Α) η Πρακτική Αριθμητική και Β) η Λογική. Είναι δυο ΠΟΛΥ παλιά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμα μαθήματα που στο εξωτερικό σιγά σιγά επανέρχονται.