Τριαντάφυλλος: Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ενα πραγμα δεν θα καταλάβω ποτέ.. Αφου βλέπω συνέχεια αρνητικά σχόλια για τον Νταφυ, κ εννοείται κι εγώ την ίδια γνώμη εχω, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΣΏΝΕΤΑΙ? Δλδ να μεν τον κατηγορούν αλλα κ οι τηλεθεατές γυρνάνε την μπιφτέκα κ τον κρατάνε μέσα! ?

  2. Καλα κανει και τους γλενταει ο νταφυ….ετσι να παιζουν ολοι για παρτυ του…..αυτοι που τον χαιδευουν τωρα καποτε τον αφηναν νηστικο……εναν εναν τους στελνει….στο τελος θα φυγουν ολοι απο τραυμιτισμους απ την πολλη τρεχαλα…..φατους ολους προεδρε! ΜΟΝΟ ΝΤΑΦΥ!!!!

  3. NE DAFFY , AN AGAPAS TIN OMADASOU THA EICHAIS FIGI ETHELONDIKA KAI ME TO KEFALI PSILA, OXI TORA ,TORA THA FIGIS SAS KARAGIOZIS TOU SURVIVOR. ALLA TORA POU THA PAS STIN RODO MIN EKPLAGIS AN SE PERIMENOUN I RODITES ME TIS DOMATES. VLEPIS ? DEN BORIS AISEI , TOU OPOU FISAY O ANEMOS NA GINIS O PRIGIPAS TIS KARDIASMAS . DEN PROKITE POTE NA GINIS JAMES OUTE NIKOS.

  4. Oloi ths Kokkinhs omadas einai sixamenoi pou gyrisan thn bifteka kai gleifoun ton MALEA ton Dafy MONO O KOROS KAI O NIKOS SWSTOI APENANTI STO PARASITO TON KOUTOPONHRO!

  5. Τριανταφυλλε απ οταν ειχες ακομα μαλλιά ήσουν αχωνευτος,αλλα τωρα πραγματικά λογο της ηλικιας σου εισαι ακόμα πιο ελεεινός

  6. δωσε 2000 γιουρο παπα νταφυ στην ομαδα σου να παραμινεις στο παιχνιδη ρε φιλος απλας εισαι.

  7. Ο Ντάφη ο μεγαλόψυχος για να γίνει καθαρό παιχνίδι δεν άφησε τον Γιώργο να αγωνιστεί και δέν αγωνίστηκε , αφησε μόνο τους αδύνατους Σάκη και Ηλία να αγωνιστούν για να μήν ταλαιπωρήσει τον φίλο του Κόρο . δεν ντρέπεσαι άντρακλα της ΕΛΛΑΔΑΣ;

  8. Τριανταφυλλε τώρα κατάλαβες ότι κανείς κακό στην ομάδα σου?Σου δόθηκε 9 φορές η ευκαιρείς ,αν δεν κάνω λάθος ,να πεις στο συμβούλιο ότι αποχωρώ ,όπως το έκανε οΤΖΕΙΜΣ .Το λες στην ομάδα σου που δεν έχει αυτό το δικαίωμα .Η ομάδα σου μπορεί να σε προτείνει και το κάνει ,αλλά στο συμβούλιο <στον κ Λιανό>ποτέ θα το πεις?

  9. Άμα ήταν αληθινός θα είχε φύγει. Αλλά τον κρατάνε για τηλεθέαση… Παίρνει καλά λεφτά λόγω της επωνυμίας του… Όλοι χτυπιούνται για δόξα και χρήμα και σε αυτόν είναι όλα στρωμένα……

  10. Νίκησε η μπλε ομάδα ? Ποια μπλε ?Πραγματικη μπλε ομάδα ήταν μόνο ο ΤΖΕΙΜΣ ,ο ΝΙΚΟΣ και ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ.Η Μαριαλένα,η Ελένη και ο Κορο είναι περισσότερο κόκκινοι παρα μπλε .Για πρώτη φορά ,από την αρχή ο πάγκος της κόκκινης ομάδες φάνηκε ότι θα χάσει .Η στρατηγική της κόκκινης πάλι λάθος .Άλλες φορές στο πέναλτι είχε χρόνο. 5 δευτερόλεπτα ?πολλά λάθοι από τους κόκκινους.Τυχαία?

  11. Αυτή η σκηνή θύμησε μια σκηνή από το 50 50 με τον Παύλο που έλεγε μην με κρατάτε πάω να τον δειρω και όταν τον άφησαν δεν πήγε. Όποιος την θυμάται αυτήν την σκηνή είναι ιδια

  12. Ηθοποιάρα Τριαντάφυλλε! Αξιοπρέπεια μηδέν! Μην αναφέρεις τον James. Δεν πρόκειται ποτέ να του μοιάσεις!!!