Τριαντάφυλλος: Είμαι το μαύρο πρόβατο στην ομάδα και θέλουν να με διώξουν




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ψυφοφορη του παππα νταφυ φημες λενε κατεβαινει σε εκλογες θα στιριξουμε αλλο στο παιχνιδή αντε πεδες βγαλτετον απο το ριαλιτη να δουμε φτανει τα μασαλια.

  2. Τι bullying ήταν αυτό 30φυλλε και είπες στον Ασημακόπουλο να φύγεις για να παχύνει ακομη

  3. Στο 1ο survivor υπήρχε ο Σπαλιαρας, ένας παίχτης που δεν ήταν καλός στα αγωνίσματα αλλά σε έκανε να γελάς και χαιροσουν να τον βλέπεις.
    Πώς από τον Σπαλιαρα καταλήξαμε στον Νταφυ, έναν τόσο γλοιώδη τύπο που αν είναι δυνατόν αρέσει στον κόσμο, ένας Θεός ξέρει.

  4. Μαλακα ειλικρινά πρεπει απλά να φύγει ο Νταφυ στο συμβούλιο αποχώρησης επειδή ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!

  5. Το κοινο που υποστηριζει τριανταφυλλο και αλεξη πραγματικα παιζει να πουλησουν τους γονεις τους για μια ασυλια??

  6. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  7. Θα ειχε ενδιαφερον αν βλεπαμε το ψυχογραφημα ενος τηλεθεατη που ψηφιζει υπερ του τριανταφυλλου

  8. Εγώ βλέπω ότι τον κοροϊδεύουν πολύ άσχημα. Κ σας ρωτάω όλους εσάς που θα διαβάσετε αυτά που λέω είναι σωστό;;; δεν σας θληβει; δεν σας στεναχωρεί; ότι κ να έκανε. Που μερικές φορές κ εμένα με νευριάζει. Αλλά τι τόσο κακό έχει κάνει για να γελάνε όλοι μαζί του;;;; όλοι αυτοί θα βγουν κάποια στιγμή από εκεί. Κ ίσως μετά να καταλάβουν. Έτρωγαν όλοι κ αυτός κοίταγε στα μάτια. Η καλοσύνη δεν θα έπρεπε κ δεν κάνει διακρίσεις φίλοι μου.

  9. Ο ασημακοπουλος τουλαχιστον μιλαει σοβαρα οταν πρεπει ενω κορο και spiderman απαξιωνουν και ειρωνευονται οχι για καποιο λογο απλα για νιωσουν καλυτερα αν ο τριανταφυλλος νιωσει εστω και λιγο ασχημα …τελικα οι μασκες επεσαν και η κακια εγινε και προτυπο..Μακαρι το bulling αυτο να βιωσουν μηπως βαλουν μυαλο

  10. ΛΙΑΝΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Ε… ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ Ο ΝΤΑΦΥ Κ Ο ΠΑΠΑΣ