Τριαντάφυλλος: Θα φύγω όταν θέλει ο κόσμος, όχι όταν θέλετε εσείς




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δυστυχώς για σένα "ο κόσμος" έχει σιχαθει να σε βλέπει και δεν το ξέρεις. Όταν βγεις θα το καταλάβεις. Παράσιτο!!!

  2. Αυτά λέει αυτά γουστάρει σας ενοχλεί μην τον βλέπετε αλλά ο κόσμος αλλά βλέπει απο αυτά που λέτε κάποια στιγμή θα αποχορηση και ο νταφυ

  3. Έλληνες, Κύπριοι, Αυστραλοί, Αμερικανοί, Χριστιανοί, φιλανθρωποι, πονεμενοι, πικραμενοι, αριστεροί, δεξιοί, χήρες, χηροι, παντρεμένοι, ψηλοί, κοντοί, χοντροί, λεπτοί, ψηφίστε με!!!!! Ζητώ την στήριξη σας για να πάρω άλλο ένα τεμπελικο βδομαδιατικο στην Καραϊβική!!! Κι εγώ θα σας θυμηθώ όταν εκλεγω, εεε.. όταν κερδίσω.. Ευχαριστώ!!! ?????

  4. Σας παρακαλώ όποιος άλλος κ να βγει από τους κόκκινους, βγάλτε τονΤριανταφύλλο γιατί δεν μπορώ άλλο να τον ακούω. Βγάλτε τον να κοπεί κ η μαγκιά στον παπά

  5. Χωρίς Τριαντάφυλλο φαΐ χωρίς αλάτι και πιπέρι. ΑΝ φύγει ο Τριαντάφυλλος να το δείτε μόνοι σας. Εγώ άνοστο φαΐ ΔΕΝ τρώω ΠΟΤΕ. Τρελοί. ?

  6. Δεν θα κρίνει ο κόσμος πότε θα φύγεις Τριανταφυλλε έξυπνο παιδί εσύ αλλά η παραγωγή και ο Αντζουν κατάλαβες; Εδώ άλλοι θέλουν να μιλήσουν δεν τους δίνεται η δυνατότητα . Μόνο Ντάφυ και Παππάς μιλάνε που τους δίνει τον λόγο ο Λιανός τυχαίο;

  7. Μπορει να μην ξερει να μιλαει κ να σας νευριαζει με το " κοσμος" κ να γινεται κουραστικος….Μονο κ μόνο που λεει αλήθειες κ τους τα χωνει στη μούρη…..κ που αντεχει με τοσο ανελεητο ψυχολογικο πολεμο,εγω θα είμαι μαζι του.ΤΕΛΟΣ.Ειδα κ τους μορφωμένους πως φερονται….

  8. Η αλήθεια είναι μια .
    Οι παίκτες έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν όποιον θέλουν και κάθε εβδομάδα Ντάφυ !!! Όμως ποιος θα αποχωρήσει αποφασίζουμε εμείς και κανένας παίχτης δεν μπορεί να διώξει κανέναν !!!!

  9. γιατι κουνιεται συνεχως???ποσα τικ εχει????τα αλλα παιδια λεει ειναι καλυτερα απο μενα!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!το ενιωσα καλα λεει!!!!!αδικουμαιιιιιιι!!ελλαδα κρινετε με…ελληνες ψηφιστε…αυστραλιαααααααααα…κυπρος!!!κοσμε μου κοσμε μου κρατηστε με να σας σπαω τα νευρα!!γιατι οπως ολοι ξερουμε ο μαλακας παντα προοδευει!!!ελεος

  10. Τον κραταει η παραγωγή μεσα. Δεν πιστευω οτι υπάρχει καποιος τοσο ανωριμος χωρις ιδανικά και παιδεια ώστε να υποστηριζει τριανταφυλλο ή αλεξη

  11. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  12. Κι εγώ πραγματικά το εύχομαι να σε βγάλει επιτέλους ο κόσμος!!!!!!Μόνο μιζέρια προσφέρεις, γκρίνια χωρίς λόγο, μιρλα όλη την ώρα!!!!!Παναγία μου έχεις κάτσει απίστευτα πολύ please go away!!!!!

  13. Η κόκκινη ομάδα βγάζει τόσο κακία!!!οι μοναδικοί που αξίζουνε είναι Νταφη κ Μαριανθη τώρα σαν νικητή του παιχνιδιού προτείμω κάποιον από τους μπλε..

  14. Το οτι απο την πολλη.. γλιτσα, ο εμετος Παπας γλιστραει περπατωντας ακομα και σε.. αμμο το εχει παρατηρησει κανεις;

  15. Τωρα καταλαβαινω ποιος ακριβως ειναι ο.. "κοσμος" που κραταει ακομα αυτον τον σαρλω μεσα: ε ναι λοιπον, κυριες και κυριοι, ο κοσμος αυτος ειναι η.. γυναικα του χιμπατζη, η οποια εχει βαλει λυτους και δεμενους, εχει λαδωσει, εχει κανει τα.. ανθρωπινως δυνατα, να ψηφιζουν αβερτα τον πρηχτη ωστε να παραμενει εκει για οσο το δυνατον μεγαλυτερο χρονινο διαστημα μακρια της και να μην τον τρωει στη μαπα απο κοντα! Πραγματικα, χωρις να την ξερω, σεβομαι απεριοριστα αυτη τη γυναικα και λυπαμαι πραγματικα το παιδι της, αν πηρε εστω και ενα.. ψηγμα γονιδιωματος απο τον.. τσακ νορις μπαμπα του!

  16. Ψηφίστε τον τριαντάφυλλο να τον πεταξουν εξο εχο βαρεθεί να τον βλέπω να κλεγιετε ο μεγαλύτερος γλιφττις και ψεύτης μόνο το χριματα τον διαφέρουν και ο επόμενος που θα φύγει πάπας το ειδιο εινε

  17. Εγώ στην θέση Τριανταφύλλου θα έφευγα από μόνη μου καραγκιόζης αυτός και ο Α.Παπάς πραγματικά παλτά μεγάλη ένωση έπαρσης και ηλιθιότητας!!