Τριαντάφυλλος: Κόρο και Κοψιδάς θα με βρουν απέναντί τους




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κοψιδα βγάλε την κούκλα και κάνε βουντού γιατί μιλάνε οι οιονοι σας μιλάει ο βιγκαν.. Γελάω γιατί είναι ύπουλο φίδι δεν μιλάει αλλά πετάει διλητηρικ

  2. Ο νταφυ θα γίνει ένα με τον αλεξ μπορεί και με τον Σάκη. Μην ξεχνάει όμως πως οι κόκκινοι τον ταΐζουν εδώ και πόσο καιρό. Αν γίνει ένα με τους μπλε ας πάει να τον ταΐζουν εκεινοι

  3. Dafy τελείωνε με τις διακοπες και φυγε?️?‍♂️?????κρίμα για τους κοκκινους?????‍♂️?‍♀️

  4. File triantafille sakouo xronnia me t tragoudia s megalosame eisai dodekanisios opos ego mia simvouli omos file me stenaxoreses an ontos etia einai pote den tha parakalas tora prepi na apodoksisis t antitheto parta pano s reeeee gia t dodekannisaaaaa

  5. 7:10 είπα εγώ σε κάποιον να μιλήσει στον Κόρο για εμένα?
    9:50 ναι εγώ σου είπα,να του πεις ότι το λες εσύ ,όχι εγώ
    11:20 ναι το παραδέχομαι ,είπα σε κάποιους να μιλήσουν στον Κόρο για εμένα.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΖΑΙ.

  6. Δεν θα μπορούσε ο γλίτσας Ντάφι να είναι βουλευτής της κυβέρνησης?''Ναι τα έκανα πουτάνα,ναι είμαι γλίτσας,αλλά θα σας δείξω άλλα για να μην φανεί ότι είμαι καριόλης''.
    Α….και θα μιλάω συνέχεια πάνω απο τους άλλους,σαν άλλος Άδωνης Γεωργιάδης.

  7. Θα λεγα μπράβο ρε μάγκα ΚΟΡΟ αν έλεγες ότι και να χει γίνει εγώ το φαγητό θα το μοιράζομαι, όλο το δίκιο θα ταν με το μέρος σου. ΑΛΛΆ μόνος δείχνεις την ανθρωπιά σου.

  8. Ακόμα και οι φυλακισμένοι έχουν δικαίωμα στο φαΐ, ο νταφυ ΌΧΙ.. Η είσαι άνθρωπος η δεν είσαι, οι υπόλοιπες δικαιολογίες είναι περιτες. ΚΌΚΚΙΝΗ ΟΜΆΔΑ ΜΑΖΊ Κ ΚΟΡΟ.

  9. Εγώ ένα έχω να ρωτήσω
    Πιο κακό έκανε ο Ντάφυ στον κόρο και στον Ασημακόπουλο με αυτά που μας είπαν ότι είπε και έκανε ο Ντάφυ ?????? Και γιατί έκαναν αυτήν την επίθεση τώρα ???
    Αυτό που είχε να κάνει ο κόρο ήταν να ψηφίσει τον Ντάφυ και να πει σε ψηφίζω γιατί είσαι αδύναμος παίχτης και ως εκεί
    Για εμένα είναι ανέντιμο να θέλεις να παίξει με την ψυχολογία παίχτη που πρίν έλεγες κόρο ότι είναι φίλος σου και εσύ δείχνεις ότι είσαι διπροσωπος !!!!!!
    Δικαίωμα σου να ψηφίζεις συνέχεια Ντάφυ αλλά άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς . Επιεικως λέω ότι είσαι ψεύτικος !!!!!!!!!!!!!