Τριαντάφυλλος: Με τους Μπλε ένιωσα οικογένεια




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. τριανταφυλος νομίζει ότι τον αγαπάει ο πρώην και ο Σάκης αχ σου σκάβουν το λακο.και δεν το έχεις καταλάβει ότι λάμπει δεν είναι χρυσος

  2. Για να κρύψει την αγωνιστική του αδυναμία χρησιμοποιεί τα πάντα: θρησκεία, γεωγραφικές περιοχές, ομάδες…. κουτοπόνηρος από κούνια!

  3. Hahahaha…..ο πονηρός ο Ντάφυ…. τώρα πλέκει καινούργιο σενάριο σαμπουνοπερας τού: "θα φάω μια από την ομάδα κόκκινη, και αργά στην ίδια ημέρα μια από την μπλέ"
    ☺️☺️

  4. Σαν να έχει βελτιωθεί ο νταφυ στις δηλώσεις του…. Στην αρχή το έχανε για πλάκα!!!

  5. Τωρα που ηρθαν οι φιλοι σου στην ομαδα…να δουμε αν σε ψηφισουν εσενα, η τον Ηλια,Σακη,Καρολινα που ειναι καλυτερα αγωνιστικα?

  6. Ναι σε αγάπησαν βλακα πήρε ο Αλέξης χαμπάρι τη γίνεται έξω και είπε στους άλλους τέσσερις να τον κάνουν παρέα

  7. Καλά έκανες Ντάφυ.Αυτοί σε καταλαβαίνουν περισσότερο κι ας είναι εχθροί σου.Οι συμπαίκτες σου που ξαφνικά έπαψαν να σε έχουν φίλο, καλύτεροι είναι?

  8. Σε λίγο ούτε οι μπλε θα τον αντέχουν ο άνθρωπος είναι ανυπόφορος πιστεύω καλός καλή ψυχή έχει αλλά πολύ ανώριμος ξεπερνάει τα όρια

  9. Λέει εξυπνάδες ο κορο γελάει σα χάνος ο Ηλίας ο κορο θα το βρει τι φταίει που χάνουν τρεις μήνες το ψάχνει σε κανα εξάμηνο θα το βρει

  10. Από στηχμη που έγινε αυτό με Τριαντάφυλλο ,ι κοκηνη ομάδα πήρε τη κατρακύλα σαν βουδου τουσ έκανε , τόσο σκα….το ψύχος ΙΝΕ ,μια χαρά πεζανε τα παιδιά ,τόρα δεν τους βχενη τηποτα,κρημα τόρα χαρητε το το καταφέρατε.

  11. Ολη η κοκκινη ομαδα του κανει μπούλινγκ κανονικότατο….μέχρι και την τριχοπτωση στο μαλλι του σχολιαζουν. Ακραιο μπουλινγκ. Καλα εκανε και μιλαει με τους μπλε.

  12. Εντωμεταξύ οι μπλε τον εκμεταλλεύονται γιατί έχουν μυριστει ότι απασχολεί έξω ετσι που του δίνει συνέχεια τον λόγο ο Γιώργος και Επίσης όλοι ξέρουν ότι το δράμα και η θυματοποιση πουλάνε

  13. Μια χαρά τι τους πειράζει χάρη τους έκανε αλλά και γιαυτο μιλάνε τελικά ποιος δημιουργεί τις εντάσεις ????

  14. Το φίδι νιώθει καλύτερα με τα φίδια. Γιαυτό και ο Νταφυ ταίριαξε με τον Παπά. Σιχαμένοι και οι δύο.

  15. Τη λες 30 φιλε έχεις φαντασία ότι σε στηρίζει ο κόσμος; εσύ γλείφεις όλους όσους γνωρίζης. ακόμα και την μαριανθη όταν έφευγε της είπες να σε στηρίζει φαντάζομαι τη θα έλεγες στους γνωστούς σου πρην φηγης για σαρβαιβορ θα τους λάλησες στην μηρλα. ?

  16. Ο ανθρωπος εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα,σε λιγο καιρο κατι θα βρει κ στους μπλε να τους ανακατεψει.Οπου εχει βρεθει εχει δημιουργησει προβληματα,οταν μιλησει παλι με τη γυναικα του ας τον ενημερωσει πως ξεκινησαν οι αιτησεις για το big brother.του ταιριαζει γαντι

  17. Καλά έκανε που πήγε από εκεί, όπως καλά έκανε και ο Νίκος με τον Τζέιμς, πας εκεί που σε γουστάρουν, σωστή κίνηση