Τριαντάφυλλος: Που είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκιες να γυρίζουν




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΑΑΑΑΧ ΡΕ ΝΤΑΦΥ….ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ …..

  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ρε το καδένα. Ο τύπος είναι άπαιχτος στο δούλεμα και τη γλίντζα. "Ευλογάει τα γένια του" και με τα 2 χέρια! Αλλά καλά τους κάνει. Δεν τους άρεσαν ο Τζέιμς και ο Νίκος, που δεν ενοχλούσαν κανένα, ήθελαν …μεγαλεία. Φάτε καδένα τώρα, και ατέλειωτη παρλαπιπίαση, και τους 2 υποτακτικούς του από δίπλα, να τον υμνούν σαν να είναι…ημίθεος! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ε, ρε γλέντιααααα

  3. Οχι ρε,ειναι σπαθατο το παρεακι τον ΦΛΑΜΙΓΚΟΣ,παιζει 1 με 3,και χανουν,τι κανουμε τωρα?,χωστε τον νταφυ…,μετα πειτε παλι τι κανει και τι δε κανει ο σακης με τη μαριαλενα,και μετα ?,αλλα ξεχασα ειναι Φ Ι Λ Ο Ι.

  4. Ντάφυ γλέντα τους λυκοφιλίες έχουν οι αμίγκος και αρχίζει να φαίνεται τώρα δεν μπορούν να κρυφτούν

  5. Αυτά που λέει ο Τριαντάφυλλος τα είχαμε δεί απο την εποχή Κοψιδά ότι πρόκειται δηλαδή πέρι κλίκας και όχι πέρι φιλιάς και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.

  6. Μιλάει για φιλία ο 30φυλλος που όποτε κάποιος τον ψήφιζε μας ζάλιζε τα παϊδια. Ο Μεγαλύτερος Καραγκιόζης που έχει εμφανιστεί ποτέ σε ρεάλιτι στην Ελλάδα.

  7. Aν δεν του μιλουσε ομως ο Λιακος, ο 30φυλλος θα ελεγε δεν ηταν αντρικιο και παντελονατο και δεν τα λεει στα ισια ο παππους. Τωρα ομως που του τα ειπε λεει γυριζει την μπιφτεκα.

  8. Γιατί καλέ κάνεις το σταυρό σου ΜΛ εσύ λιγες φορές γύρισες την μπιφτέκα? Οι μόνοι που δεν την είχαν γυρίσει ήταν Τζέιμς Νίκος Τέλος!!!

  9. Άσχετο τελείως αλλα αρχιζω να πιστεύω ότι δεν είναι μόνο ο Ασημακοπουλος ομοφυλόφιλος, ειναι κι άλλος ενας…

  10. Σακη, ωραιος αντρας εισαι βρε!!! Μολις εφυγες απο τον Ηλια ετρεξες να πεις τα νεα….. Προφανως δε σου χει μιλησει κανεις για το λογο αναμεσα σε αντρες

  11. Τοσο καιρο που ηταν μεσα νταφυ του κανατε την ζωη ποδηλατο εσυ κι παρεα σου

  12. Η Ελένη άρχισε να στεναχωριέτε όταν πήγε εκεί πρώτος ο Ηλίας και την ρώτησε "γιατί είσαι έτσι"? Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη έχασε πόντους στην ομάδα των κόκκινων για το Μαϊάμι στα αγωνίσματα…η Μαριαλένα και ο Σάκης τους πήγε στα ταξίδια.Για το φαγητό στις ερωτήσεις η Ελένη έχασε 3 και 1 κέρδισε.Οποτε μήπως αυτό που κάνει η Ελένη είναι μια "πονηριά στρατηγικής" γιατί ο Σάκης και τα υπόλοιπα παιδιά την πήγανε διακοπουλες και σου λέει κάτσε να το παίξω λίγο ότι στεναχωριέμαι μην το σκεφτούν και οι παίκτες αλλιώς αλλά και ο κόσμος.

  13. Είπε τέτοιο πράγμα ο άνθρωπος που λέει εδώ και 3 μήνες ότι έχει πρόβλημα στο πόδι ΑΛΛΑ όποτε δεν μπορεί να βγάλει το run μόνο εννοείται .
    Που πριν από τα αγωνίσματα λέει δεν θέλω το έπαθλο και μετά είναι ο πρώτος που πανηγυρίζει για τα έπαθλα που απολαμβάνει.
    Ο άνθρωπος που την μια φιλάει τον άλλο στο στόμα και την άλλη τον κράζει και τον ειρωνεύεται.
    Πού κοροϊδεύει τον κόσμο και όσους είναι εκεί μέσα.
    Αυτός ο άνθρωπος μιλάει για γύρισμα μπιφτεκας.

  14. Μιλάει για μπιφτέκες το πιο άχρηστο πράμα…το.μιασμα των τελευταίων σαρβαηβορ ο κηφινας με το αη κιου ραδικιού ο τριάνταφυλλος….