Τρου Στόρι – 36 – Do it like Liapis




Σ’ αυτό το επεισόδιο κλέβω και ψωνίζομαι:Ρ

Πολλά θενκς για τη βοήθεια στο φιλαράκι dr. Χάρης και στο ξαδερφάκι Δημήτρης Ζερβίδης (

Πολλά θενκς και στα καταστήματα που μας άφησαν να τα κλέψουμε:
την Βιοπαράδοση στην Κομοτηνή (bioparados@gmail.com)
και το κατάστημα παιδικών επίπλων Kiddo Κομοτηνής για το σούπερ ουαου καροτσάκι!!!

————————————————————————-

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Facebook:
Twitter:
Tumblr:
Instagram: lilastatruestory

Μουσική – “There it is” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. μια ακομη αποτυχημενη προσπαθεια διασημοτητας, ζηλιας και μισους προς τους καλυτερους σε θεση απο εσενα. να μην ξαναβγαλεις βιντεο. ευχαριστω

  2. οτι και αν εχω δει ποτε μου δεν σχολιασα τιποτα..αλλα  αυτο παρα παει…δεν θελω να κραξω λεω την αποψη μου και πιστευω πωσ το συγκεκριμενο βιντεο ειναι απλα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!…μπορει καποιοι να το βρισκουν αστειο οκ…εχεισ κανει και "καλυτερα"..

  3. ε τώρα αυτό γιατί ήταν αστείο; do it like liapis, ο Λιάπης κλέβει άρα κλέψε… χμμ.. ευφυής πολιτική σάτιρα βέβαια, πώς το σκέφτηκε; Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να την κράζω γιατί είναι γυναίκα και οι γυναίκες κωμικοί είναι ο αγαπημένος στόχος όλων, αλλά… αλλά…

  4. Στο πολιτικο χιουμορ δεν χρειαζεται να πεσεις κατω απο τα γελια σα να βλεπεις μπραφ ή τζερεμυ. Εχει συνγκεκριμενο στοχο το βιντεο. Αφηστε τον ρε τον ανθρωπο τον κακομοιρο, αφησε τις διακοπες με τις πουτανες στην μαλαισια και γυρησε πισω για να απολογηθει, πληρωσε και τα τελη της νεας χρονιας λεει1!!!! Ε ρε ελληνες τι βαλαμε μεσα στη βουλη τοσα χρονια….

  5. Τα σκεφτεσαι και τα γραφεις πολυ καλα, στα υπολοιπα λυπαμαι αλλα δεν… Δεν τα μεταφερεις με τροπο να γελασω (τα κωμικα) ή να προβληματιστω και να οτιδηποτε (τα σατυρικα). Και σε βλεπω απ την αρχη μπας και δω βελτιωση.  Αν θες να γινεις ηθοποιος πηγαινε σε μια σχολη δεν ειναι ντροπη, φιλικα παντα. Αλλιως δινε τα κειμενα σου σε ηθοποιους.

  6. Τι σχέση έχει αυτό με τον Μισέλ ;  
    Μόνο ένας βλάκας θα πλήρωνε φόρο υποτέλειας (πολυτελείας) για ένα Tuareg του 2004 .

  7. Δε λες πάλι καλά που είναι γνήσιο το 5ευρο και δεν είναι πλαστό σαν τις πινακίδες του? Μια χαρά σε έκατσε, ούτε του παπά μην το πεις!