Τρου Στόρι – 38 – Τριφασικό ρεύμα challenge




Μην το επιχειρήσετε σπίτι.

Γυαλάκια από Occhio Παπαβασιλείου κλασικά!

————————————————————————-

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Facebook:
Twitter:
Tumblr:
Instagram: lilastatruestory

Μουσική – “There it is” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Φιλλλινάδα, καλή η περσόνα της θεούσας. Να την κρατήσεις. Θέλει λίγη δουλίτσα (να σου βγει κάπως σαν τον Stephen Colbert) αλλά είναι must λλλέμε.

  2. αυτό με τον Χάρη Πάτερ με τρέλανε ,  να φανταστω είναι μοναχός  στο Χόγουαρτς Όρος έτσι ? α ρε Λίλα , είσαι θεάρα . . . <3

  3. θεούσα με τέτοιο νύχι…απαπαπα…αντιχριστιανικότατον!ευτυχώς ο Πειραιώς αφόρισε τις πίπες να μην πιάνεσαι…τέντωσα στο γέλιο!

  4. Χάρι Πάτερ : Η Ιστορία του μικρού που ζούσε κάτω απο τη σκάλα αλουμινίου του Κυρ Παναγιώτη του μπογιατζή, και βρέθηκε ένας κοιλαράς με μεγάλα μούσια να τον πάρει σε ένα απομωνομένο πύργο 'μοναστήρι' στα μετέωρα για να συμμετάσχει στο ετήσιο πρωτάθλημα πουτσομαχίας. Σαν επιθετικός, του δώθηκε ένα ειδικό ράσσο με τριφασικό ρεύμα , ένα ορχιδόμετρο και μια αποξηραμένη βοιδόπουτσα. Εκεί γνώρισε την 'Ερμη-και-μόνη και τον ΜακαΡόν τον Άγγλο που τον είχε 30 εκατοστά σαν μακαρόνι. Στο βιβλίο που λέγεται 'η κρεβατοκάμαρα με τα μυστικά' ο Χάρι θα γνωρίσει τον καθηγητή Σεβερεϊπ που είναι μέλος μιας μυστικής οργάνωσης που διοργανώνει 'ρεϊπ' πάρτι σε μαθητευόμενους. Ο χάρι έχει ένα σημάδι στο μέτωπο του που φαίνεται όμως μόνο με blackLight και έχει σχήμα λευκών κηλίδων. Για το σημάδι αυτό δεν ευθύνεται ο μπογιατζής θείος του ή κάποια μπογιά άλλα ο ορκισμένος αντίπαλος του, που εργαζόταν στο κατάστημα 'Volt + more' απο όπου κλάπηκε και το ράσσο που εκτινάσσει βολτ με τριφασικό ρεύμα.

  5. "Μπορει να πε9ανω, ελπι2ω να μη μου συμβει κατι χειροτερο" τι ειναι χειροτερο απ' τον 9ανατο?:P