Τρου Στόρι – 96 – Συμβουλές σε πρωτοετείς φοιτητές




Σας δίνω απλόχερα την πείρα μου!

————————————————————————-

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Facebook:
Twitter:
Tumblr:
Instagram: lilastatruestory

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να εδώ, θα σε πει η θεία. GTP. Σπουδάζετε "όπως σπουδάζετε", και μετά σας φταίει που δεν βρίσκετε εργασία….

  2. Δεν ξερω αν συνεργαζεσαι ακομα με αυτη τη στεφανιδου αλλα εγω εχω 1 να πω. Ποσο η παρουσια σου στην εκπομπη της σε αδικει. Ετυχε να σε παρακολουθω σε ζαπινγκ και θεωρουσα τα αστεια σου πικροχολα.. Αλλα τελικα εχεις πολυ χιουμορ. Αρχισε να κανεις δουλειες εδω

  3. Δε ξέρω αν ειμαι ο άκυρος αλλά πιο πολύ γέλασα εκεί που είπες δείτε με και εκεί, δείτε με και εδώ.. ακόμα γελάω 😛
    ΥΓ Με τα βίντεο σου έκανα διαλειμματα στο ανελέητο διάβασμα που έριξα για την Ανατομία.. (πέρασα!)

  4. eixa na dw video sou panw apo 2-3 mhnes.. kai den tha sou krupsw oti den mou aresan kai polu ta video sou…eida twra auto,..allaksa edelws gnwmh ..exeis veltiwthei polu 😉

  5. με την τατιανα εκπομπη ;;; ε τοτε λογικο να προτεινεις στους νεους να μην συμμετεχουν στις φοιτητικες παραταξεις και να ασχολουνται μονο με το γαμησι και την καλοπεραση….

  6. Αν μπορούσες να καταλάβεις πόσο θλιβερή και ανόητη φάνηκες στην εκπομπή της Στεφανίδου, θα είχες μείνει κρυμμένη πίσω από την Προκαταρκτική Έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους για πολύ καιρό, μέχρι να σε ξεχάσουν όλοι όσοι είχαν την ατυχία να σε δουν στην εκπομπή της Τατιάνας και δεν είναι τυφλοί και στ' αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια -τυφλὸς τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ (Οιδίπους Τύραννος, Σοφοκλής, στίχος 371). Γιατί η σάτιρα, από την εποχή του Αριστοφάνη ακόμα, όταν ασχολείται με κοινωνικά προβλήματα στρέφεται ενάντια σε ό,τι καταπιέζει και καταδυναστεύει τους καταφρονεμένους και κολασμένους αυτού του κόσμου. Και το χρέος, όποιο επίθετο και αν το συνοδεύει, αποτελεί έναν γερό κρίκο στην αλυσίδα που μας κρατάει δεμένους σε αυτά τα σύγχρονα κάτεργα. Φαίνεται όμως πως μόλις πάτησες πόδι στα μεγάλα κανάλια, μεταμορφώθηκες κι εσύ σε ένα παπαγαλάκι που ψιττακίζει (παπαγαλίζει) τις όποιες προπαγανδιστικές βλακείες των καναλαρχών. Δεν είναι αναγκαίο να ξεπουλήσεις τα πάντα για να προχωρήσεις στη ζωή σου. Και στο παρελθόν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι συμβιβάστηκαν, για να ζήσουν, σε θέσεις που δεν ταίριαζαν με τα πιστεύω τους (ακόμα και κομμουνιστές σε αντιδραστικές εφημερίδες πχ Βασίλης Ραφαηλίδης). Δεν πέταξαν όμως τις αξίες τους στην λάσπη. Και μην ξεχνάς τουλάχιστον, εκεί στην παρέα της Τατιάνας που έμπλεξες, πως το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι. Για να μην γίνεις περισσότερο γνωστή σαν Λίλα Επονείδιστη. Δεν είναι αργά ακόμα.

  7. χαχαχαχα '' Ο πολιτισμός της μεσαιωνικής δύσης''!?!?! Το χω αυτο το βιβλιο, ήταν σε 1 απ τα τελευταία μου μαθήματα.Τι μου θυμησες!!!

  8. Πρωί τηλέφωνο απο μάνα:
    -Τι κάνεις?
    -Καλά
    -Δεν πήγες στη σχολή?
    -Έχω μάθημα το απόγευμα.
    -Καλά είσαι?
    -Ναι
    -Έχεις και χαιρετισμούς απ' τον πατέρα σου.
    -Καλά γειά.
    Στο δεύτερο εξάμηνο
    -Τι κάνεις?
    -Βιάζομαι σε κλείνω πάω για μάθημα.
    και ξαναπέφτεις για ύπνο να ξεπεράσεις το hangover απ' τα χθεσινά ξύδια στο Berlin

  9. re ti ka8ese k tis les?
    i XEIROTERH dikeologia ever einai to "8elw na minw ligo monoi m"
    otan to akouei antras auto 8elei na sas skasei klotsia sto sagonei
    pite apla tn alh8ia!

  10. και γω βαζω τη μητερα μου να με ξυπνησει με τηλεφωνημα..και θα μπω τριτο ετος

  11. αχ τι χαρα! το αγόρι μου ξεκινά φέτος πανεπιστήμιο και με αγχωσες παρά πάνω από πριν.. γτ ρε Λίλα!?