Τρου Στόρι – 97 – Αν ήμασταν ειλικρινείς: Θυρίδες τηλεπώλησης




Ένα Τρου Στόρι που δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ στην τηλεόραση :Ρ

————————————————————————-

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Facebook:
Twitter:
Tumblr:
Instagram: lilastatruestory

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 'νταξ αυτη η εκπομπη πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη απατη και πως τους μιλαει ετσι αυτη και οι μαλακες παιρνουν τηλεφωνο…ασε που ετσι που ειναι μπερδεμενα τα γραμματα πως να την βρεις την λεξη? Επρεπε να το κανουν πιο ευκολο…σε ποιο καναλι το δειχνει να παρω να τους βρισω?

  2. Έχεις βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό!! Τα τελευταία σου βίντεο χαίρομαι να τα βλέπω!!
    Μπορούσες και καλύτερα, λίγο πιο φυσική αν είσαι θα τα σπάς….πολλά like για το θέμα και περιμένουμε κι άλλα τέτοια καυστικά!!

  3. Πόσες και πόσες φορές έχει παρέμβει εισαγγελέας για τέτοιες παρόμοιες εκπομπές ,   και οι αλήτες πάντα βρίσκουνε τον τρόπο να μας τα πάρουνε πάλη .

  4. μια φορα ειχε παρει ενας τηλεφωνο και ειπε ''καλα δεν ντρεπεστε να κοροιδευετε τον κοσμο?'' η παρουσιαστρια εμεινε καγκελο και ειπε ''εεε εγω δεν φερω καμια ευθυνη ο,τι θελετε να το πειτε στους υπευθυνους'' . καλα συγγνωμη, ενταξει αυτοι ειναι απατεωνες, το ραδιοτηλεοπτικο τι σκατα κανει, μονο να βαζει μπιμπ στις κακες λεξουλες απο τις μεσημεριανες σειρες ξερει?! αλλα εμ βεβαια φαινεται θα λαδωνονται κανονικα και θα κανουν τα στραβα ματια.

  5. λιλα συνέχισε έτσι πιστεύω οτι αυτη ειναι η καλυτερη ιδέα σου "αν ήμασταν ειλικρινείς "

  6. Ντάξει, όσο σκουπίδια και να είναι οι εκπομπές αυτές, τον τηλεοπτικό απόπατο ονόματι Τατιάνα Στεφανίδου δεν πρόκειται να το φτάσουν ποτέ. >>>Τρου στόρι.

  7. Του κυκλου τα γυρίσματα… Παρτε για παράδειγμα τον κ. Αργύρη Αγγέλου. Θα σας δω αγαπητή μου εν καιρώ να παρουσιάζετε αντίστοιχη εκπομπή και θα γελάω εκ βαθέων!
    Καταπληκτική όπως πάντα.

  8. πραγματικα δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι περνουν σε αυτες τις εκπομπές…και γω ψάρωνα και έπρηζα τη μανα μου να τηλεφωνησουμε αλλά ήμουν 5 μετα μου περασε…

  9. PROSOXI…!!!! einai apatewnes, perimena tosi wra stin grammi kai oses fores kai na eida to video panta evgaine enas manwlis sto telos kai ekane elege kai tin idia apantisi synexeia… eleos me tous kleftes pia!!! xilies fores ston tilekyvo poy ekei toylaxiston akoyketai kai to ''tou tou'' otan pernw… poion nomizetai oti tha koroidepsete gatakia?