Υπάρχει ζωή μετά τη μυωπία; Οι σκέψεις που έχει κάνει κάθε «γυαλάκιας»!




Ο Στέλιος Ανατολίτης πρωταγωνιστεί σ’ αυτό το “Comedy Room” και το θέμα για το οποίο καλείται να κάνει stand-up comedy act είναι η μυωπία. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο πόσο δύσκολο είναι να είσαι κουλ όταν φοράς γυαλιά, στις επιπτώσεις του να βγάλει κάποιος -που έχει μυωπία- τα γυαλιά του, για το πώς αντιμετωπίζεται όποιος φορά γυαλιά στο σχολείο από τους συμμαθητές του κι άλλα εξίσου κορυφαία.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το πιο αστείο είναι μη μυωπας να σου λέει : δώσε μου λίγο τα γυαλιά σου και όταν τα δίνεις κάνει φυσικά ένα βήμα πίσω και λέει :μα καλά, πώς βλέπεις μ αυτά;

  2. Έχετε δει τον kitamura sa από το toradora ? Φοράει γυαλιά και ναι είναι εξυπνακιας αλλά έχει κοιλιακούς και θα πάει να σπουδάσει στην Αμερική και κατά πάσα πιθανότητα να τα φτιάξει με την πρόεδρο.

  3. Στην 1η δημοτικού ένας καγκουρας με κορόιδευε για τα γυαλιά μου. Στην 3η δημοτικού έβγαλε γυαλιά ρε. ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΡΕΕΕ

  4. Εγώ φορεσα γυαλια στα 13 μου. Κατάρα είναι να τα φοράς. Εντομεταξυ ενα καταραμένο λάθος που έχω κάνει είναι οτι τα φοραω συνεχομενα.

  5. Δεν μπορω να καταλαβω αν ολοι οι Ελληνες "κωμικοι" ειναι βαρετοι/κακοι, η απλα αυτο το ειδος παραστασης (που ειναι τελειως αμερικανικο) δεν ταιριαζει στην ελληνικη γλωσσα.

  6. Μλκα Εγώ θα βάλω σε λίγο γυαλιά! Ειμαι η δεύτερη κατηγορία. 17 χρόνων γυαλακιας?Ψιλομισω τη ζωή μ αλλά θα τ αντεξω

  7. Τα παιδια απο ενα σημειο και μετα, που ξεκίνησε η ανοδο της τεχνολογίας, φοράνε οοοολα γυαλια. Στο δικο μου σχολειο (γεννημενη το 97) φορουσαν σχεδον ολοι γυαλια. Τελειωσε το μαρτύριο αδερφια, ολοι γυαλια πλεον

  8. Σταγόνες ματιών με ειδικό νανοτεχνολογικό υλικό θεραπεύουν οριστικά μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, χωρίς πια ανάγκη για φακούς επαφής, γυαλιά, lasik laser χειρουργικές επεμβάσεις, κτλ.
    Η απασχόληση των Οπτικών θα εξαφανιστεί οριστικά.
    Η δουλειά και τα χειρουργεία των Οφθαλμιάτρων θα μειωθούν κατά 98%.

    https://www.rt.com/news/419711-eyedrops-invention-israel-glasses/

  9. Το χειρότερο ειναι οταν σου παίρνουν (ή βγάζεις τα γυαλια) και σε ρωτάνε ποσα δάχτυλα βλεεπεις -_-

  10. φιλε… δε φταινε τα γυαλια ουτε για τις φαπες στο δημοτικο ουτε οτι δεν εισαι κουλ… εισαι τελειος μαπας και καθολου αστειος (κ μαντεψε… ουτε γ αυτο φταινε τα γυαλια).. τις αξιζες τις φαπες και χωρις τα γυαλια…. θα θελα να σου ριξω κ γω καμια αμα σε δω

  11. αυτο ειναι το καλυτερο βιντεο. και φαντασου σμρ ο σκυλος μου εφαγε τα γυαλια μου μαζι μς τους φακους…. Δεν υπαρχη ζωη!!!

  12. ορι να ναι ρε … Στον γιατρο σε πηγαν οι γονείς σ για να σ πει βαθμο….τι φαση? θα πας γιολο στα γυαλια?

  13. Και καλά εσείς οι μύωπες, έχετε κάποια ελπίδα να σας αντισταθμιστεί με την πρεσβυωπία στα γεράματα. Εμείς οι υπερμέτρωπες τι να πούμε;;;

  14. ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ ?????? σε νιώθω απόλυτα ???????????

  15. "Κάτι μεγάλο κάτι μπλε. Ο Ατλαντικός θα τον βρω" "η πυραμίδα του μυωπα" ???????? ??? (απόλυτη ταύτιση)

  16. Fan fact στα anime οι cool (αν και συνήθως δευτερεύοντες) χαρακτήρες φοράνε στερεοτυπικά σχεδόν πάντα γυαλιά. Και συνήθως είναι αυτοί που τη λένε στους χαζοχαρούμενους πρωταγωνιστές. ?

  17. Αν εχεις πορβλημα με τα γυαλια απλως βαζεις φακους και ολοι ξεχνανε οτι εχεις μυωπια