Φλώρος, χάρηκα – #1 – ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ




Hey. It’s your friendly wannabe animator Cece. Mental breakdown σαν γνήσιος φλώρος για ένα λεπτό κάθε εβδομάδα. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας. Ελπίζω να σου άρεσε. Πάω να ακούσω Take On Me. Gotta live that φλώρος life. Byee ?
Βρες με και εδώ
➤ YouTube :
➤Instagram : @cecebo08

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. με ολο το σεβασμο .. το βιντεο ηταν αδιαφορο παρολο που φανηκε οτι ηταν δουλεμενο, προσπαθηστε να αλλαξετε την θεματολογια, να θυξεται πιο συμαντικα θεματα απο τον προγραμματισμο μιας εφοιβης κοπελας , και τελος την διαρκεια του βιντεο, θα επρεπε να ηταν τουλαχιστον 6 λεπτα και ανω, ελπιζω να ηταν demo αυτο.

  2. Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια για αντιγραφή από το εξωτερικό. Το storytime animation ειναι είδος βίντεο όπως είναι ο σχολιασμός, η κωμωδία, τα beauty βιντεο. Πρέπει κάποιος να κάνει πυρηνική φυσική δηλαδή για να είναι YouTuber?

  3. ναι γαμηστε της λιγο τη ψυχολογια να τα παρατησει και να μη γινει ποτε καλυτερη..

  4. Είμαι ο μόνος που βρήκε τόσο γουτσου και ιδιαίτερη τη φωνή της κοπέλας η υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να το κοιτάξουν αυτό;;

  5. Μπήκα με ανοιχτό μυαλό και μαλιστα είμουν έτοιμος να σε στηρίξω στα κομμέντς αλλά μετά είδα το βίντεο ψιλομαλακια

  6. Δεν με ενθουσίασε, αλλά μου φάνηκε ότι το έχεις. Ούτε που με ενδιαφέρει αν είναι αντιγραφή, λες και τα πάντα στο youtube είναι καινούριες ιδέες. Γάμησε που είναι animation. Καλή αρχή!!

  7. Mia simvouli min emfanisis pote to prosopo sou stin camera osi to dokimasan den ta pigan kala
    Episis maresi I kenouria idea kai pisteuo tha pas kala

  8. Δεν μου άρεσε αλλά βλέπω να έχει προοπτική.. Βέβαια δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά από 1 βίντεο οπότε ανυπομονώ για το επόμενο