Φλώρος, χάρηκα- #6 – ΣΙΝΕΜΑ




Hey. It’s your friendly wannabe animator Cece. Mental breakdown σαν γνήσιος φλώρος για ένα λεπτό κάθε εβδομάδα. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας. Ελπίζω να σου άρεσε. Πάω να ακούσω Take On Me. Gotta live that φλώρος life. Byee
Βρες με και εδώ
YouTube :
Instagram :

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρεμιέρα Hobbit part 2, Village Φάληρο, 25 Δεκέμβρη, καλή παρέα, best day ever (not). Τύπος δίπλα μου: μόνος του, πίτσα, μπύρα, ροχαλητό από τα δέκα λεπτά μέχρι…το τέλος…της ταινίας… έφαγε αγκωνιά στα πλευρά και απλά γύρισε από την άλλη!

  2. Αρχικά μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις νομίζω είσαι η πρώτη που κάνει τέτοιου είδους βίντεο στην Ελλάδα. Αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις πιο μεγάλα βίντεο έστω και σε όχι τόσο μεγάλη συχνότητα? Και είσαι καταπληκτική απλά μια ιδέα είπα

  3. Ωραία τα βίντεο που ανεβάζεις αλλά γιατί τόσο μικρά? Χώσε και άλλο! Για τις γιαγιάδες που μπήκανε κατά λάθος σε αυτήν την ταινία και μιλάνε στο τηλέφωνο δεν είπες. Είναι ότι χειρότερο!

  4. Δεν πας ποτέ μα ποτέ σε πρεμιέρα στον κινηματογράφο.
    Γενικά ο κινηματογράφος είναι μια σχέση αγάπης μίσους, ναι μεν πας να δεις μια ταινία σε "50 μέτρα οθόνη" αλλά από την άλλη θα την παρακολουθήσεις μαζί με χαζούς, ενοχλητικούς ανθρώπους. Δεν θέλουμε να σας δούμε που φασώνεστε, δεν θέλουμε να μάθουμε τα νέα της βαρετής ζωής σας, δεν θέλουμε να κάνετε αστεία για να γελάσουμε, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.

  5. Δεν είναι όλοι ενοχλητικοί όμως, υπάρχει και ο τύπος στις ταινίες τρόμου, που κάπου στη μέση του έργου θα πει ψιθυριστά στο φίλο του " αντε απο δω ρε με τις μαλακίες που με φέρνεις να δω…" και θα σηκωθεί να φύγει. Αυτός αντί να σε ενοχλεί, για κάποιο λόγο κάνει την ταινία να φαίνεται ακόμα πιο γαμάτη.#trueStory

  6. Όταν είχε βγει η ταινία έκτη αίσθηση πήγε ένας κολλητός μου με την κοπέλα του στα Ster ή Village cinemas και την ώρα που πήγαιναν προς την αίθουσα είχε τελειώσει η προβολή απο άλλη αίθουσα με την ίδια ταινία.
    Βγαίνει ένας τύπος και φωνάζει " ο γιατρός είναι νεκρόοοος".Έκανε μεταβολή αρκετός κόσμος και απαίτησε να δει άλλη ταινία.
    Το μεγαλύτερο spoil που έχω ακούσει στη ζωή μου!
    Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα στη θέση του….

  7. Οποιοδηποτε ατομο ενοχλει στον κινηματογραφο, πρεπει να τον επιβαλλουν στην πρωτη σειρα, δεμενο, με ενα φιμωτρο στο στομα του και ολα τα ποπκορν πανω του σαν μια μεγαλη σαβουρα. ΑΝΤΕ !!!

  8. Πας με παρέα και ο φίλος σου θέλει να σχολιάσει το κάθε τι που γίνεται στην ταινία, μουρμουρίζοντας συνέχεια στο αυτί σου για fun facts, plot holes, crossovers, αναφορές σε προηγούμενες ταινίες του franchise κλπ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. (I am guilty of that 🙂 )