Φριχτά Διλήμματα επ. 12: Μπέτυ Μαγγίρα




Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν έχει κανένα θέμα με τους ψυχωτικούς κλόουν, προτιμάει να στείλει μία γυμνή φωτογραφία στον εργοδότη της και όχι στους γονείς της, αλλά στο δίλημμα «Θα προτιμούσες να γερνάς από τον λαιμό και κάτω ή από τον λαιμό και πάνω», τα βρήκε σκούρα!

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όταν η Μπέτυ είπε σας το υπογράφω κόβω και τον πισινό μου δεν είναι κακός Να ξέρετε έκλαψα στα γέλια χαχαχα

  2. Ταλαντούχα ηθοποιός, όμορφη γυναίκα, αλλά έχει ένα στυλάκι-κάπως ειρωνικό να το πω- που ώρες ώρες δε μου αρέσει…. Επίσης, αυτός ο κάμεραν τι έχει πάθει;; Γιατί κουνάει τόσο πολύ την κάμερα; Μας ζάλισε….

  3. 5:42 αμα εσυ εκανες βλακειες στα νοιατα σου δεν φταινε τα δεκαχρονα που σε βλεπουν να μην αποδεχονται τον εαυτο τους τουλαχιστον μαλακιες του κομπλεξ αυτα που λες δεν ειπε κανεις οτι τρελενετε που ειναι γερος (ΤΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΦΗΛΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ!!γιατι οι μαναδες που συνεχεια καθαριζουν και πλενουν ειπε κανεις οτι τους αρεσει??) πρεπει να αποδεχομαστε την αλιωση μας(γιατ ερχεται συγουρα και σε ολους οι φτωχοι δηλαδη ειναι καταδηκασμενοι να ανεχονται την "ασχημια" τους??) και να αγαπαμε τον εαυτο μας οπως κιαν ειναι αυτος ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΗΝΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠλΗΡΟΣ ΣΥΜΦΥΛΙΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  4. Δεν την συμπαθούσα κ την θεωρούσα λίγη για κριτή μόδας. Όμως με διέψευσε, έκανα λάθος, είναι πιο δίκαιη κ σωστή απο τους άλλους κριτές κι αψηφει το κοινό. Δεν χάνει την ακεραιότητα της για τους…φανς.

  5. Καβαλημενη τωρα τελευταια με σαχλο πλεον χιουμορ.Τρεμει το χρονο και φουλ κομπλεξ που μοιαζει με αυτοπεποιθηση. Σχεδον αξιοθρηνητη.