Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 11ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς παρακολουθούμε τον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ να παίρνει συνέντευξη από τον Στρατηγό της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, τοv ΦΩΝΤΑ το ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ. Τους διακόπτει ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ, ζητώντας από τον Στρατηγό να τον διορίσει αγγελιοφόρο της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ.
Στη συνέχεια, παρακολουθούμε τον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ να ακολουθεί τα δυο ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ χωρίς μουστάκια, να μπαίνει στο Μουσείο της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ και να περιηγείται μέσα στις αίθουσες, όπου εκτίθενται τα όργανα βασανιστηρίων των φρούτων και λαχανικών. Το επεισόδιο κλείνει με τη ΒΕΑΤΡΙΚΗ το ΣΠΑΡΑΓΓΙ, τον ΛΑΚΗ τον ΛΩΤΟ και τον ΣΩΤΗΡΗ το ΚΑΡΠΟΥΖΙ μέσα σ ένα αυτοκίνητο, ενώ ακούμε τον αφηγητή να αποκαλύπτει το σχέδιό τους, να παραδώσουν το χάρτη με τις θέσεις του Στρατού της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ στο στρατόπεδο των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 24/01/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *