Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 13ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ακούμε τον αφηγητή να μιλά περιληπτικά για το μυστήριο της εξαφάνισης του ΜΑΝΩΛΗ και τους κινδύνους που διατρέχει η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ από τους τρεις συνωμότες. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ, το Λαχανιασμένο ΛΑΧΑΝΟ, τρέχει να προλάβει τους τρεις συνωμότες.
Ο πληροφοριοδότης, το ΚΑΡΠΟΥΖΙ, μπαίνει στη σκηνή των τριών συνωμοτών και τους δίνει το χάρτη. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το ΛΑΧΑΝΟ τους κρυφακούει. Εισβάλλει μέσα στη σκηνή, γίνεται εμπλοκή και κλέβει το χάρτη. Το πλάνο έχει μεταφερθεί στο γήπεδο της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, όπου αρχίζει το ματς και ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ φτάνει με τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ μεταμφιεσμένο σε σακούλα. Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ τρέχει λαχανιασμένος να φτάσει στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, για να τους ειδοποιήσει για την επίθεση των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ. Έξω από το γήπεδο ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ και ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ σκέφτονται μια λύση για να μπουν κρυφά.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 07/02/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ # Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *