Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 15ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΓΚΙΤΡΙΝΙΑΚΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι οι κάτοικοι της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ ασχολούνται με τη μεγάλη αναμέτρηση. Στο επεισόδιο αυτό παρακολουθούμε πλάνα από το γήπεδο, καθώς και πλάνα από το σπίτι του ΡΟΔΙΟΥ, το οποίο στην προσπάθειά του να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης, εξαιτίας των διακοπών στο τηλεοπτικό σήμα, τραυματίζεται.
Εντωμεταξύ καταφθάνει στο γήπεδο ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το ΛΑΧΑΝΟ, ο οποίος αφού ανακοινώνει στους συμπολίτες του τον κίνδυνο της επερχόμενης επίθεσης των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ, αφήνει την τελευταία του πνοή. Η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και o ΑΙΜΙΛΙΟΣ το ΜΗΛΟ καλεί όλους τους κατοίκους να πολεμήσουν εναντίον των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ. Το επεισόδιο κλείνει με τη συνάντηση του ΠΙΚΟΥ ΑΠΙΚΟΥ με τον ΒΡΑΣΙΔΑ το ΚΡΕΜΜΥΔΙ, στην οποία ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ αποκαλύπτει στο δημοσιογράφο τι συνέβη στο ΜΑΝΩΛΗ το ΜΑΝΑΒΗ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 21/02/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *