Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 17ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο αποκαλύπτεται η αθωότητα του ΘΑΝΟΥ του ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε τηγάνισμα ως ένοχος για την εξαφάνιση του ΜΑΝΩΛΗ του ΜΑΝΑΒΗ. Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ το ΚΡΕΜΜΥΔΙ αποκαλύπτει πως είπε ψέματα για την ενοχή του ΘΑΝΟΥ, επειδή η ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ αγαπάει εκείνον και όχι τον ίδιο.
Ο δικαστής ακυρώνει την εκτέλεση και ορίζει την επανεξέταση της δίκης. Κατά τη διάρκεια της δίκης, στην οποία ο ΘΑΝΟΣ απαλλάσσεται από τις κατηγορίες, εμφανίζεται ο ΛΟΥΛΟΥ ο ΑΝΑΝΑΣ, ο οποίος αποκαλύπτει πως ο ΜΑΝΩΛΗΣ ο ΜΑΝΑΒΗΣ βρίσκεται στη ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ και κάνει διακοπές. Ακόμα, ο ΦΩΝΤΑΣ το ΚΑΡΥΔΙ ανακοινώνει την εξολόθρευση των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ ενώ ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ δίνει εντολή στον ΑΣΤΥΝΟΜΟ να αποχωρήσει από τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ. Οι κάτοικοι της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ γιορτάζουν στην πλατεία ενώ το επεισόδιο κλείνει με τον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ να ενημερώνει τον Διευθυντή του για την αίσια λήξη της αποστολής και να φεύγει από τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 07/03/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *