Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 8ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Σ’ αυτό το επεισόδιο, ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ συνεχίζει την αναζήτηση του ΜΑΝΑΒΗ του ΜΑΝΩΛΗ. Μέσα στο χορευτικό κέντρο της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ βλέπουμε τα φρούτα, τη ΒΕΑΤΡΙΚΗ το ΣΠΑΡΑΓΓΙ, τον ΛΑΚΗ το ΛΩΤΟ, και τον ΣΩΤΗΡΗ το ΚΑΡΠΟΥΖΙ να διασκεδάζουν αλλά και να συνωμοτούν για να ξαναφέρουν τους ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ πίσω στην πόλη.
Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ πλησιάζει στο φρουταρχείο, προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον ΑΙΜΙΛΙΟ το ΜΗΛΟ. Εκεί οι φύλακες του απαγορεύουν την είσοδο και τον συλλαμβάνουν. Υποβάλλεται σε ανάκριση με αινίγματα, αλλά καταφέρνει να περάσει τη δοκιμασία. Έτσι, ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ παίρνει συνέντευξη τελικά από τον ΑΙΜΙΛΙΟ. Παράλληλα, ο ΣΩΤΗΡΗΣ το ΚΑΡΠΟΥΖΙ, μεταμφιεσμένος σε καθαρίστρια, κατευθύνεται προς το φρουταρχείο για να κλέψει το χάρτη με τις θέσεις του στρατού της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ και να τον παραδώσει στους ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 03/01/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *