Φρουτοπία Σ1: Eπεισόδιο 12ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, βλέπουμε τον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ μαζί με τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, ενώ ο αφηγητής αναφέρεται στη συνεργασία τους και κάνει λόγο για τις συνεντεύξεις που πήρε ο δημοσιογράφος από τους κατοίκους της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ.
Ακόμη, παρακολουθούμε τον ΑΡΧΕΛΑΟ το ΛΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ να συναντά τον ΛΑΜΠΡΟ το ΡΑΔΙΚΙ στο βουνό και να του εξιστορεί τις εξελίξεις στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο η ΒΕΑΤΡΙΚΗ το ΣΠΑΡΑΓΓΙ, ο ΣΩΤΗΡΗΣ το ΚΑΡΠΟΥΖΙ και ο ΛΑΚΗΣ ο ΛΩΤΟΣ ταξιδεύουν προς το στρατηγείο των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ, μένει από βενζίνη. Το επεισόδιο κλείνει με τους ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ να τραγουδούν για την επικείμενη εξόντωση των κατοίκων της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, ενώ ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ προκαλεί βλάβη στο αυτοκίνητο της ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ, του ΣΩΤΗΡΗ και του ΛΑΚΗ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 31/01/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *