Φρουτοπία Σ2 | Επεισόδιο 4ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ, στο δρόμο προς τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ αντιλαμβάνεται ότι οι εχθροί της προτείνουν συνεργασία στον ΜΑΝΩΛΗ τον ΜΑΝΑΒΗ, ο οποίος και συναντάται με τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗΧΤΟ, Γενικό Διευθυντή της ΛΕΜΟΝΟΣΤΕΙΦΕΝ.
Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΧΤΟΣ ανακοινώνει στο ΜΑΝΩΛΗ το σχέδιό του, να τον στείλουν μεταμφιεσμένο μέσα στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ στη θέση του απαχθέντος ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ ΦΑΛΤΣΑΔΟΡ και ως έναν από τους αντιπροσώπους της Α. Α. Τ. ΣΟ (ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΕΝΟΡΩΝ και ΣΟΠΡΑΝΩΝ) για την υπογραφή συνθήκης με τα φρούτα και εκείνος το αποδέχεται. Στόχος του θα είναι να έρθει σε επαφή με τους έγκλειστους στη φυλακή προδότες ΛΑΚΗ ΛΩΤΟ και ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΣΠΑΡΑΓΓΙ, αλλά και να εξολοθρεύσει τον ΑΙΜΙΛΙΟ το ΜΗΛΟ, αρχηγό της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ, με τρία μυστικά όπλα: το εκρηκτικό μαξιλαράκι, το εκρηκτικό πορτατίφ και τον ΕΡΕΤΖΟΥΜ 33 (λαίμαργο σκουλήκι). Η Σοπράνο ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ, εκπροσώπος της Α. Α. Τ. ΣΟ γίνεται δεκτή στη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, ενώ ο ΠΙΚΟΣ πηγαίνει για ύπνο στο ξενοδοχείο της φαρμακόγλωσσας ΠΙΠΕΡΙΑΣ. Οι βαρυποινίτες ΛΑΚΗΣ και ΒΕΑΤΡΙΚΗ υπολογίζουν σε περίπου 65. 000 τις μέρες που τους απομένουν να περάσουν στη φυλακή (εξαιτίας της φιλανθρωπίας τους) συζητούν για την αποφυλάκιση του ΣΩΤΗΡΗ του ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ και παραπονιούνται για τις συνθήκες εγκλεισμού τους. Ο δεσμοφύλακας δίνει στη ΒΕΑΤΡΙΚΗ ένα δέμα, το οποίο περιέχει τον 23ο τηλεφωνικό κατάλογο της ΚΙΝΑΣ, μέσα στον οποίο υπάρχει ένα ανώνυμο σημείωμα ότι το βιβλίο είναι οδηγός αποδράσεων από τη φυλακή. Διαβάζοντας τις οδηγίες, ζητούν μία λίμα από το δεσμοφύλακα, ο οποίος, για να τους χλευάσει, επιστρέφει με μία υδρόγειο και τους δείχνει τη ΛΙΜΑ, πρωτεύουσα του ΠΕΡΟΥ. Ο ΛΑΚΗΣ και η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ψάχνουν για άλλο τρόπο απόδρασης και αποφασίζουν να σκάψουν με κουταλάκι τούνελ ώστε να βγουν στη ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ, όπου θεωρούν ότι βρίσκεται ακόμα ο ΜΑΝΩΛΗΣ ο ΜΑΝΑΒΗΣ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *