Φρουτοπία Σ2 | Επεισόδιο 9ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο σωματοφύλακας καταφέρνει να σώσει τον ΑΙΜΙΛΙΟ από τις απόπειρες δολοφονίας που κάνουν εις βάρος του τα άλλα φρούτα. Μέσα στο σπίτι της, η ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ τραγουδά αμέριμνη, όταν αρχίζουν ξαφνικά να σκάνε τα μπαλόνια έξω από το σπίτι της.
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ο ΜΑΝΑΒΗΣ μεταμφιεσμένος σε Τενόρο ΦΑΛΤΣΑΔΟΡ μπαίνει μέσα στο σπίτι της ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΣ και της λέει ότι βομβαρδίζουν τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ. Την ξεγελάει και την κλείνει μέσα σε βαρέλι. Εκεί αποκαλύπτει την ταυτότητά του αλλά και τις προθέσεις του. Έξω από το σπίτι της ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΣ βγαίνει ο ΜΑΝΩΛΗΣ με το βαρέλι που έχει μέσα τη ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ και φεύγουν με τον ΟΣΚΑΡ. Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ τους βλέπει να φεύγουν με το βαρέλι, κι ενώ αποφασίζει να τους ακολουθήσει, πέφτει πάνω στον ΒΛΑΣΗ το ΒΛΗΤΟ, όπου συζητούν για τις γνώσεις του και μετά φεύγουν μαζί. Ο ΘΑΝΟΣ το ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ πηγαίνει στο σπίτι της ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΣ και το βρίσκει άδειο.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *