Φωτιστικό γραφείου – DIY με τον Mikeius #1




Στην πρώτη μου απόπειρα D.I.Y. η Ίριδα (@polkadots) μου δείχνει πώς φτιάχνουμε ένα cewl φωτιστικό από κουτιά Pringles.

Δες κι άλλα DIY στο κανάλι της Ίριδας:

Επιμελεια: @polkadots
Σκηνοθεσία: @directorslife
Βοηθος σκηνοθετη/μονταζ: @art3kk
Μουσικη: @nikosprotonotarios
Μειξη ηχου: @exponent_gr

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μιχαλη, οχι αλλο ρε πλιζ, τωρα θελω να γαμησω ολο το περιτερο με τα πατατακια. Κερασε με πατατακια να σε κερασω καφε η κρεπα ρε φιλε..οχι αλλο.

  2. Το κουτάκι Pringles κρατάει τον καρκίνο που έχει μέσα. Είναι το ποιο καρκινογονο προϊόν που υπάρχει μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ. Δεν είναι πατάτα είναι ένα μίγμα που περιέχει μέσα και πατάτα και πολλά άλλα συστατικά τα οποία ψήνονται σε τόσους βαθμούς Κελσίου όπου δημιουργούνται τοξικές χημικές ουσίες για τον οργανισμό που τα κάνουν καρκινογονο και για απόκοριφομα περνάνε μετά μέσα από μηχανήματα αυτά τα ψημένα καρκίνοπατατάκια και Ψεκαζοντε με σπρέι αρώματος και γεύσης την σκόνη αυτη που περιέχουν. Και έτσι δημιουργούνται….. ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΏΤΕ!!!!!!

  3. Μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ μπραφ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Mikeius αν δεν ειχες μαθει ποτε στην ζωη σου αγγλικα, ισως και να ησουν αστειος, Στριψτο για τα σοβαρα. Εκει το χεις. Κατα τ΄ άλλα μια χαρα

  5. Τι κάνει ένας άνθρωπος για να διαφημίσει τα Pringles; Φτιάχνει εντελώς άχρηστα πράγματα!!

  6. Μιχάλη!!! Κανε what the fact mpraf unboxing!! Αν συνεχισεις με αυτο δεν μας βλεπω καλα ουτε.εμας ουτε εσενα. Εμεις θα καταληξουμε πρεζακια και εσυ με εκπομπη αστρολογιας!

  7. ανυπομονω να δω το ιδιο δωματιο σε 3 μηνες να ειναι γεματο με διαφορες κατασκευες