Χατζηστεφάνογλου Podcast: Απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού!




#netwix #netwixspecials #xatzistefanoglou
Έφτασε η ώρα (επιτέλους) να απαντήσει ο Χατζηστεφάνογλου στις ερωτήσεις του κοινού! Για όλους εσάς και όλες εσές που είστε fans! Με τον Μάκη Παπασημακόπουλο.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Με ανησυχεί που μια τέτοια χιουμοριστική και σατυρική εκπομπή θα μπορούσε άνετα να είναι (χωρίς καμία αλλαγή) μια "σοβαρή" εκπομπή που άτομα παίρνουν στα σοβαρά και συμφωνούν με τα όσα λέγονται ….

  2. Ψάχνω βίντεο με τον Μάκη που λέει σε ένα σημείο…. Αυτοί ητο Μπουστηδες.. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

  3. Το έχω ξαναγράψει, χατζηστεφανογλου για υπουργός εξωτερικών, αυτός θα μας βγάλει από τα αδιέξοδο,με τον Κασιδιάρη για ηγέτες τις Ελλάδος μας του Μέγα Αλεξίου Κούγια !!!!Μπρος Έλληνες για την πατρίδα μας

  4. Iσαξιος χαρακτηρας του Παρασκευα και του κυρ Αλεκου! Παρασκευα γυρνα ή εστω τηλεφωνα! (Και ο Μηνας καλος αλλα κι η αλλη η κοπελα που εκανε τις ερωτησεις)

  5. Έχω μια ερώτηση . Από πού είναι η καταγωγή σας ; Διότι αυτή η κατάληξη στο επίθετο σας (- ογλού) δεν τη λες και ..ελληνικοτατη. …. Έχετε σκεφτεί να κάνετε ποτέ τέστ DNA ?? ?

  6. Όταν ήταν αμυντικός ο καλιτζακης..η εσύ πέρναγες ή η μπάλα…τώρα τους ξεμανταρετε η κάλτσα και δεν μπορούν να παίξουν, μεγάλε Χατζηστεφανογλου..

  7. Όταν άκουσα τον θείο να χρησιμοποιεί τον όρο strap-on, φούσκωσα από περηφάνεια. Ο θείος Στέφος είναι άνθρωπος σύγχρονος και όχι με σκουριασμένες ιδέες, όπως λένε κάποιοι εμπαθείς. Πάω στοίχημα ότι ο αγαπημένος του ήρωας είναι ο Αstrapόnγιαννος.