Ψάχνουν να βγάλουν άκρη ο Νίκος και ο James για το ποιοι θα βγουν υποψήφιοι




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Απο.την.αρχη.πριγκηπα..ηθελες.το.στεμα.αλλα.δεν.το.περνης.χαλια.η.στρατιγηκη.σου.κριμας.τον.νικο..που.του.επιβαλεις..να.κανη.οτι.λες.εσυ.κ.τη.λενε.η.φαν.σου.ειναι.γεια.να.λενε.εγω.ειμαι.φαν.του.τριανταφυλλου.αλλα.αληθεις.θα.λεμε.παιχταραδες.σακης.ηλια.καλιτερη.

  2. Για αυτούς που λέτε ότι ο Ηλίας δεν είπε κάτι και δεν γύρισε καμια μπιφτεκα. Ελεγε στην καλύβα μετά την νίκη τους αχ πολύ το χάρηκα που τον νίκησα στο τελευταίο πόντο γιατί μου σπάσε τα νεύρα ο James(συν όλα τα περιστατικά και με Κάρολ που είπε όλα για κάποιον λόγο γίνονται κλπ και γενικά μια αλλαγή στασης ασ μην επεκταθω)
    Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει στραφεί τωρα εναντίον τους για συμφέρον αλλά πιστεύω ότι τελικά αυτήν την υποτιθέμενη επιρροή που θα ασκούσε ο James στον Ηλία την κατάφερε η τριάδα με αρχηγό τον τραμπουκοσακη.
    Επίσης για τους παρατηρητικους στην σκηνή που ο ασημακο "κράζει" τζεϊμσ και ισχυρίζεται πως ελέγχει τον Νίκο και πολλά άλλα. Ο Σάκης ρίχνει ματιές προς την κάμερα και κοιτάει την Μαριαλένα χαμογελοντας και η Μαριαλένα σκύβει σε προσπάθεια να μην γελάσει, στο επόμενο πλάνο που ο ασημακο ισχυρίζεται πως ο James προσπαθεί να προσεγγίσει άτομα αλλά δεν το καταφέρνει ακριβώς το ίδιο με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο αυτήν την φορά που δεν προσπαθεί καν να κρύψει την χαρά του.
    Και απλά ασ μην ξεχάσουμε πως ο ασημακο ξεκάθαρα ανέφερε ψήφους με στρατηγική όταν μιλούσε για πιθανο σενάριο james στον τακο.(καλά το περιστατικό κόρο-τριανταφυλλου που πήρε μέρος ? τον ξεφτυλισε το twitter και αυτόν)
    Δεν μπορούν να κρυφτούν τα παιδάκια από πουθενά.Εγω λυπάμαι και τους υπόλοιπους που δίνουν σημασία και όντως αδικούν δύο ανθρώπους που όσο ήταν "κοντά" τους κατηγορήθηκαν για προσπάθειες επιρροής, στην συνέχεια προσεγγίστηκαν με κατηγορίες προς αυτούς και εν τέλει πίστεψαν την πλευρά που πρόλαβε και εκραξε.
    Πλέον κατηγορούνται μέχρι και για "αποστασιοποίηση" επειδή δεν θέλουν καν να δίνουν δικαιώματα πως καταστρώνουν κάτι.
    Υ.Γ. Οποίοι λέτε πως James ασκεί τέχνασμα θυματοποιησης μάλλον στον Ντάνο δεν ξέρατε τι σημαίνει η λέξη ακόμα.

  3. ASIMAKOPOULOS SE OLOTOU TO MEGALIO. ANELAVE TO ERGO TOU PAPPPATSI.KATALAVE OTI TO KOLARAKITOU OPOU NA EINAI THA VGI STON TAKO.I ZILIA DEN KRIVETE. RICHNI LOGIA STIN MARIALLLENA ESCHOS.

  4. Ασημακο τοσα χρονια γυμναστηριο, τοσα λεφτα σε κοιλιακους και σου γαμαει τα ονειρα ενας διοργανωτης boat party που πριν ερθει ετρωγε σουβλακια

  5. Οπαππας ψοφια ντοοματα ο μοδιστρος ο αμπαλος τον βαφτισε φωκια .δενκαταλαβαινουν οτι κανουν τον τζειμςπιο αγαπητοστο κοινο

  6. Πιο μεγάλος κολοτουμπας από τον ασημακοπουλο δεν υπάρχει
    Μία βρίζει τον νταφυ μετά είναι φίλος του
    Μία βρίζει τον παπά μετά βρίζει Τζέιμς
    Αποφάσισε με ποιον θα είσαι σαλιαρη

  7. Ο ασημακόπουλος είναι ικανός να διαδώσει φήμες μέχρι και για τον ίδιο του τον εαυτό…

  8. Αντε να φυγει ο Παππας για να ηρεμησουν ο Μητσος και ο Νικος, αχαχαχα, περιμενετε ηρεμια με δαυτους, ουτε σε 10 σαρβαιβορ

  9. Ναι λέει να ψηφίσουν αυτόν για να φανεί στον κόσμο καλόκαρδος για να τον ψηφίσει ο κόσμος να μείνει Πονηριές τρέμει απο το φόβο του οτι θα φύγει. Χαχαχα ο Πάπας θα φάει όλα τα λεφτά του να ψηφίζει

  10. ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ..εχουνε βγαλει τον james και εγω δεν ξερω τι και κανουν οχι τα ιδια, αλλα πολυ χειροτερα..τουλαχιστον ο james ειναι ευθυς και λεει οτι εγω εχω την τακτικη μου, κανω αυτο και αυτο γι' αυτους τους λογους, η παρεα μου ειναι αυτη και την στηριζω.τελος. οι αλλοι δεν το λενε καν στα μουτρα του..στα cue και στα πηγαδακια ροδανι η γλωσσα..και τον προσβαλλουν παρα πολυ ενω αυτος ουτε καν.

  11. Αφήνανε τον Αλέξη να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα όταν έφυγε έβγαλαν ποιηματάκια και Καραμουζες…..και τώρα έφθασε η ώρα της Αλήθειας.κοτες λυρατες

  12. Δε γίνεται σε 3 ομάδες ο Τζέημς πάντα να κατηγορείται…μάλλον κ αυτος είναι λίγο πονηρός

  13. Νταξει οι άλλοι αλλά να σχολιάζει ο Ασημακοπουλος το σώμα αλλού παίκτη; WTF ρε φίλε; Κοίτα τα δικά σου

  14. Το πρόβλημα σάς είναι ότι ο Τζέιμς παίζει στρατηγικά ή ότι του βγαίνει? Ότι είναι χλαπατσας αλλά σάς κερδίζει? Ότι δεν απαντάει σε προσβολές και δεν κατινιαζει άρα σας απαξιώνει με την αδιαφορία του άρα σάς τσούζει που δεν τσιμπάει? Ότι τέλος πάντων είναι ο μόνος που δεν έχει χάσει τη ψυχραιμία του (αυτό είναι γονίδιο στάνταρ)? Ότι είναι μισός Άγγλος (ακούστηκαν και τα ρατσιστικά)

  15. gia ton asimakopoulo elega na enas pou einai ligo asteios kai arxise kai aftos tis kakies san to fidi ? marilena kai o sakis evalan logia sta alla paidia ? ypoloipi epeidi einai fili metaksy tous logiko einai na vgazoun stin akri ton james kai niko theloun thymata mexri na ginei atomiko logiko einai na paroun tin thesi.
    episis o triantafyllos pragmatika ton sixainomai einai enas kakomoiris ? mono pou vlepw fatsa tou aidiazw?? to paizei kai kalos xristianos ?
    otan epaize me ton kwsta prin meres kai erikse koivoys epitides gia na klepsei den thymithike tote ponto pou ekleve apo ta alla paidia pou paizane timia kanei kai stavro. oso kontos einai sto ypsos allo toso kontos einai kai sto epipedo.
    pantws an fygoun afta ta dyo paidia (james kai nikos) den tha exei kanena endiaferon pia ?

  16. άλλη μια μέρα που οι νίκες του Ασημακοπουλου ήταν 0
    Δεν πειράζει Γιώργαρε, θα επιβιώσεις γυρίζοντας τη μπιφτεκα ανά τρία δευτερόλεπτα

  17. Η Μαριαλένα ότι ακούει από την μπλε ομάδα πάει και τα λέει στον Κοκκίνη έχει μπερδευτεί με ποια ομάδα είναι ο Ασημακόπουλος κατηγορείτο James Ο Τριαντάφυλλος δεν ξέρει τι του γίνεται πετάγεται χωρίς λόγω

  18. Όταν βλέπετε ότι χάνεται κόκκινη ομάδα βγάζετε έξω τον τριαντάφυλλο για να κερδίσετε πάντα αυτό κάνετε Αφήστε τον τριαντάφυλλο να δούμε ποιος θα κερδίσει

  19. Ασημακόπουλος Τι έπαθες και άρχισες να λες ωραία λόγια Εσύ ήσουνα πάντα ευγενικό παιδί αυτό με τη φωτιά δεν μου αρέσει μου θυμίζεις τον παπά

  20. Ασημακοπουλιτσα ..ξεκάθαρα βλέπουμε τι φταίει για όσα λες το μήνυμα του κόσμου που έφυγε ο Αλέξης καταλάβατε πως ο κόσμος θα κρατούσε Τζέημς vs Αλεξ

  21. Ε ρε Τριαντάφυλλε τη χαρά Έχεις κέρδισε η ομάδα σου.κάθε φορά που είναι για ασυλία όλο και κάτι σε πονάει,παψε μην μιλας πολύ δεν φτανει γλυτωσες παλι σημερα.Αφού έχεις κηλη γιατί ήρθες στο Survivor τότε.
    Ασημακόπουλε γελάω οταν Κάνεις πλάκες αλλά σιγά σιγά γίνεσαι σαν τον παπά.
    Μαριαλεννα Άσε την ζήλια σου από την αρχή που ήρθε ο Σάκης Ο σκοπός του ήταν να κερδίσει. αν θα είστε μαζί είναι σαν να κέρδισες και εσύ Αυτό δεν ήθελες για αυτό έκανες κωλοτούμπα.