Όλα ακούγονται λάθος | Εγώ προσπάθησα




Μια εκπομπή που δε σου λέω τι είναι.
Κάτσε δες την.

STALKERS UNITE :

Facebook :
Instagram & snapchat : mariavasilikou
ComedyLab :

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παντως ο φετινος Μαιος αν ειχε προσωπικοτητα θα ηταν εγω οταν εχω περιοδο. Πραγματικα εχουν περασει ολες οι εποχες μεσα σε 30 μερες ρε φιλε, αισχος.

  2. Αν θες να μαζέψεις όλο τον αντρικό πληθυσμό καλύτερα να κάνεις βίντεο χωρίς μπλούζα

  3. Λοιπόν να ξέρεις ότι η νέα τάση της μόδας είναι τα ….. ΛΑΜΑ !!!!!. Σκέψου βίντεο με εσένα να μαθαίνεις ρώσικα στο λάμα. Μετά θα πρέπει να κάνεις την θηληκή verison του Εμπ1 και οι Δούρβες θα αρχίσουν εκπομπή μαγειρικής. Μήπως λες να κάνουν εκπομπή που θα δείχνουν πύθηκους ;. Μπα καλύτερα εκπομπή που θα δείχνει λάμα. Όπως είπα πιο πάνω τούτα είναι στην μόδα τώρα. Έχει βγει και ταινία " πως να εκπαιδεύσετε το λάμα σας " πολύ ωραία . Φτάνει το κάψιμο για σήμερα. Bis nechste Woche ( νομίζω πως το σκότωσα. Είναι γερμανικά και σημαίνει " Μέχρι την επόμενη βδομάδα" ). bye.

  4. Καλη εισαι απλα κανεις ενα τρομερο λαθος. Ξεκινας βιντεο χωρις κανενα ουτε καν λιγο σεναριο, απο την στιγμη που δεν εχεις το ταλεντο και εισαι και ψαρωμενη και δεν μπορεις να αυτοσχεδιασεις χρειαζεσαι σεναριο, μην καταληξεις σαν αλλους youtuber που δεν εχουν τι να πουν και μονο και μονο για να βγαλουν βιντεο ανεβαζουν καθε μαλακια που τους ερχεται. Καλη εισαι αλλα ξεκινας πολυ λαθος πιστευω την 'καριερα' σου. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ !!!!1!!1!

  5. Ρε Βασιλικου εισαι γαματη και στο καναλι σου βγαζεις γελιο με το χιουμορ σου.. Αυτη η εκπομπη τι φάση? Εντελως βαρετη και χωρις κανενα νοημα..κριμα