Όταν άλλο περιμένεις και άλλο σου έρχεται!




#netwix #notsorrystories

Περιμένεις κάτι με τεράστια ανυπομονησία και έρχεται κάτι εντελώς άλλο… Τι δράμα κι αυτό! Sorry, not sorry, αλλά αυτά καλό είναι να μην γίνονται.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. για αυτους που λενε οτι το κοριτσι ειναι μια χαρα… Κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Αλλα φανταστειτε αλλη να εχεις δει στο ινστα και αλλη να σου ερχεται. Κωμικο ειναι το βιντεο.

  2. Το έχω πάθει και έστειλα SMS στον κολλητό μου να με πάρει να μου πει ότι πέθανε η μάνα μου… Έπρεπε να πάρω Όσκαρ

  3. Η κοπέλα είναι μια χαρά και στην εμφάνισή της και στον χαρακτήρα της. Ζεστός άνθρωπος, φιλική και με κατανόηση. Και ξέρει και να μαγειρεύει. Ένα σωστό πρότυπο κοπέλας για να ξεκινήσει κάθε σωστός νέος μια υγιή σχέση!

  4. Το χω κάνει παιδια δυστυχώς περπατούσα στο δρόμο με την γκόμενα 2 η ώρα το βράδυ και δεν έμπαινα με τίποτα αυτή ήθελε να πάμε σπίτι της πρώτο ραντεβού ειχσμε βγει νεμεν αλλά ήταν λίγο επικοινωνιακη και λέω μην φύγεις αμέσως γνωριστήκαμε από φβ αν την έβλεπα λάιβ ούτε καν θα πήγαινα να μιλήσω και στέλνω μύνημα στο ξάδερφο μου να με πάρει τηλ τώρα γιατί είμαι με το μπάζο και άρχιζω τα δικά μου ότι πρέπει να φύγω αυτή ξενέρωσε φεύγω και με το που φεύγω μπλοκ φβ μπλόκ αριθμό Ινστα παντού ποτέ ξανά……

  5. Χαχαχαχα πολύ αληθινό,σίγουρα δεν είναι το παν η εμφάνιση αλλά το να είσαι αληθινός και πρέπει να μάθουν ολοι και ιδιαίτερα οι κοπέλες να είναι πιο αληθινές και original.

  6. Μπράβο περιμένουμε περισσότερα!

    Ακόμα και αν έρθουν έτσι τα πράγματα και δεν τα βρεις όπως τα περίμενες, μην είσαι αυτός (όχι ο συγκεκριμένος) ο μαλάκας…

  7. Άμα μπωρουσατε να βάλετε και τα φίλτρα του καφέ στο instagram θα τα βάζατε και αυτά ?! Χρόνια πολλά Κατερίνα ότι επιθυμείς και σε σένα Νίκο εύχομαι ότι καλύτερο καλή αρχή παιδιά!

  8. Exw pathei akribws auto re malakes me mia sto instagram pou mou fenotan omorfh thn eida apo konta kai cringara terma hthela apla na boutikso sthn thalassa pou eixe dipla kai apla na figo