Όταν το πρώτο ραντεβού είναι φεστιβάλ χειρότερης ατάκας!




#netwix #notsorrystories

Πέφτουν οι κακές ατάκες σαν χαλάζι και το καημένο το ζευγάρι αναστενάζει… Not sorry stories, με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο και την Κατερίνα Παναγιωτοπούλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ναι συμφωνώ ότι είναι αηδία ο τρόπος που αναπαριστάται για να προσεγγίσεις μια γυναίκα αλλά η πραγματικότητα λέει ότι αυτοί ελκύουν γυναίκες γιατί και καλά έχουν αυτοπεποίθηση

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ???????……..ΣΤΟ 2:16

    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛ;

    2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ……..ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ……ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ???????

  3. Έφαγα Thank You, Next απο κοπέλα στο πρώτο ραντευού επειδή της είπα "είμαι πολύ τυχερός που σε βρήκα", ενώ αυτή ήθελε να της πω "είσαι πολύ τυχερή που με βρήκες"….. :'(

  4. Μετά από ατελείωτα άκυρα (λόγω των υψηλών θέλω) και την όλο καχυποψία των Ελληνίδων βρήκα μια Ρωσίδα και επιτέλους έχω μια υγιής σχέση χωρίς τοξικότητα.

  5. Μέση ελληνίδα, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΈΚΠΛΗΚΤΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΒΓΕΊ ΑΠ ΣΟΣΙΑΛ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΌΝΗ. Εν το μεταξύ ρωτάει και τις επαγγαλματικες σου βλέψεις λες και ειναι σχολικος προσανατολισμός για να δει ποσα βγαζεις για να υπαρχει εξασφαλιση ενω ημαστε 2021 και υποτίθεται ισότητα και ο βασικός ισχύει για όλους εκτός εξαιρέσεων και μετά τι έχεις στη κατοχή σου, σαν ένα ε9, ωραία πράγματα για να δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα…ΔΕΕΕΝ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΜΠΑΜΠΑ" ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΉ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΟΥΛΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΊΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΚΑΙΡΌ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΛΥ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ!
    ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!

  6. Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα βίντεο αυτά έχουν πέραση επειδή κάνετε ωραίο δίδυμο, αλλά συνεχίζεις να δινεις credit στην κοπέλα ως "φιλικη συμμετοχή". Τραγικός ρε τρελέ….