#01 – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΤΙ” 18/10/2016
Με τον Κώστα Μαλιάτση και την Λυδία Παπαιωάννου
Ζωντανά Τρίτες μετά τις 7

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε μάγκες το όλο point το youtube, και τον κωμικών εκπομπών του comedy lab που μας έκανε να το ακολουθήσουμε, να το παρακολουθήσουμε, να γελάσουμε και να το αγαπήσουμε είναι ο ρεαλισμός του χιούμορ του. Τα παιδιά κάνουν πλακα όπως εγώ και εσύ στην δικη μας παρέα, με το καντήλι και το μπινελίκι, τα ηλίθια λογοπαίγνια και τις δίχως νόημα λέξης που ανά καιρούς δημιουργούνται μέσα σε μια παρέα.
    Αυτό που αυτή i κοπελίτσα κάνει σε αυτό το video είναι απίστευτα εκνευριστικό. Δεν θέλουμε και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει censor τον Μαλιατση και τον οποιονδήποτε Μαλιατση όσο βρίσκετε στο youtube. Αν στα επόμενα επεισόδια το συνεχίσει έτσι i εκπομπή θα είναι σαν τις μαλακίες του netwix. Δεν είναι τυχαίο που τις πίπες του netwix τις βλέπει το 1/3 απ όσους βλέπουμε cooking i θάψε για παράδειγμα. Δεν λέω να κατεβάζει γαμωσταυρίδια το κορίτσι προς θεού, ας μη πει ούτε σκατά αν δε θέλει, αλλα ας αφήσει τον Κώστα να ρίξει τα καντήλια του. Αυτά τα καντήλια τον έκαναν αυτό που είναι.
    Αν για να συμμετάσχει πρέπει να μετατρέψει μια youtube εκπομπή σε "politically correct" εκπομπή με στάνταρτς τηλεόρασης.. Well ίσως να πρέπει να βρείτε αντικαταστάτρια.

  2. του πολιτικούς μας,πολύ πιο άχρηστοι από κάθε μορφή ζωής,όχι απλά τις μέδουσες.

  3. Πως προφέρεται το επίθετο του Λεβόν;;Και μα τον Θεό, σε συμπαθούμε Λυδία αλλά σταμάτα το "μη βρίζεις" γτ 1ον είσαι στο ελληνικό YouTube και 2ον σιγά το πράγμα…

  4. Λυδιουλεϊρινα,ο Fallon συνέχισε να κράζει τον τραμπ μεσω "thank you notes" στα επόμενα επισοδεια πριν την εκλογή του.Και με τον Ομπάμα μια χαρά τον έχει κράξει.Και οι ρουτς χαμος…

  5. Λυπών αυτή η αντίθεση του Μαλιάτση με την Λυδία όσο αφορά το βρίσιμο και γενικά τους τρόπους, έχει ενδιαφέρων και δένει όμορφα. Έχει πλάκα που ο ένας 'διορθώνει' τον άλλον. Ταιριάζετε με άλλα λόγια. Κομπλέ η εκπομπή – καλοτάξιδη!