ROAST CAST #44 – ΦΕΛΙΣΙΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ
Σκάει σαν κομήτης το “Roast Cast”!
Ο Κώστας Μαλιάτσης roastάρει – ή τον roastάρουν- σε κάθε επεισόδιο ένα μοναδικό καλεσμένο. Σήμερα μαζί μας η Φελίσια Τσαλαπάτη!

Βρείτε την Φελίσια εδώ:

Βρείτε τον Κώστα εδώ:

Για τις παραστάσεις κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ:

#roastcast

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 1. …σκάει η τύπισσα Σαρβάιβορ, λέω τί ναρος μάνα μου, μοιάζει (φατσικά) λίγο μπιτσού, λίγο καργιόλα, λίγο αντροφάγα γκόμενα, λίγο τα θέλω όλα δικά μου και ο μπαμπάς μ' έχει καλομάθει κτλκτλ (ψαρώνω και με τ' όνομα/καπακοψαρώνω και με το επίθετο – "αυτή που τσαλαπατάει άντρες κέτσι") – μέχρι που μια μέρα μετά από καιρό την πετυχαίνω ούτε θυμάμαι σε ποια εκπομπή, να βγάζει ένα τυπάκι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ γαμάτο και τέρμα μακρυά από δήθεν, έξω καρδιά, με χιούμορ που ούτε με σφαίρες δεν ταιριάζει στην μπιτσόφατσα κτλκτλ και μένω κάγκελο….Και τώρα μαθαίνω ότι είχε ΚΑΙ παιδί εκείνα τα χρόνια. Νταξ', ρησπέκτ.
  Ατομάρα, κοπελάρα, εξωκαρδιάρα. Όμορφος ΑΝΘΡΩΠΟΣ ρε παιδί μου. Και καλός, όχι και καλά.
  .Έστω και με άλλο τρόπο, μας τσαλαπάτησες. Ξανάμανα ρησπέκτ.

 2. Μάλλον η aegean έχει τις ίδιες ζυγαριές στις συνεντεύξεις με τις βαλίτσες. 😂 8 κιλά βαλίτσα στο σπίτι = 10 στο αεροδρόμιο

 3. εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πόσα από τα dramaτα που γίνονται στο survivor είναι στημένα και πόσα είναι επειδή όντως περνάνε δύσκολα..
  (και εδώ που τα λέμε…παιρνάνε όντως δύσκολα;; ή έχουν υπογράψει χαρτί που τους αφαιρεί το δικαίωμα να μιλήσουν για το πόσο δύσκολα ΔΕΝ παιρνάνε;; σκέφτομαι ότι ειδικά οι "διάσημοι" δεδομένου του ότι άνετα μπορούν να βγάλουν λεφτά και έξω θα έπρεπε να τους πληρώνανε ΑΚΡΑΙΑ λεφτά για να δεχτούν να πάνε εκεί αν ήτανε όντως δύσκολο……right?)

 4. 🍆🍆🍆🍆
  είμαστε 5 χρόνια συγκατικοιση με την κοπελιά.

  Μαθαίνω μέσα από αυτήν, ότι της μιλάει κάποιος στην καινούργια δουλειά, ο οποίος είναι το ίδιο στηλάκι με εμένα, που είναι και τα γούστα τής.

  Για κακία μου τύχη αυτός μένει κοντά στο σπίτι μας.

  Αυτή γενικά να θεωρεί ότι δεν της την πέφτει, αλλά εγώ να της λέω ότι αν όντος συμπεριφέρεται και μιλά οπός μου τα περιγράφει, δεν έχει φιλικούς σκοπούς.

  Καταλήγουμε στο να έρχεται κάποια βραδιά κάτο από το σπίτι και να της στέλνει μηνύματα να βγεί στο μπαλκόνι. 3 φορές μάλιστα.

  Αυτή ακόμα και μετά από αυτό να μην θέλει να παραδεχτεί ότι όντος ο τυπάς την βλέπει άλιος, ενώ φένεντε ξεκάθαρα ότι το έχει καταλάβει.

  Μέχρι που της ξεκάθαρεισα ότι αν είναι να κοροϊδεύομαστε δεν έχει καν νόημα να συνεχίσουμε.

  Το παραδεχτεικε και από μόνη της σταμάτησε κάθε επικοινωνία μαζί του.
  Είμαστε σχεδόν 9 χρόνια μαζί.

  Βέβαια ποτέ δεν θα είμαι σίγουρος πια για τίποτα.
  Αλλά δεν βαριέσαι είναι καλή παρέα.