Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #14




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Referral & social media links:
👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΤΩΡΑ σοβαρα ελεγες για 100000 το BTC……σε ειδα να το λες σε ενα αλλο βιντεο…. ΣΑΣ ειχε δημιουργησει προσδοκια….. Στις αγορες δεν θελει ενθουσιασμο…μονο πειθαρχια….και οχι απληστια…. φιλικα παντα…. Σχετικα με τα διαστηματα που εβαλες για να μετρησης to BTC με τα χρονικα διαστηματα ηταν εντελως ……..απερίγραπτο …… και κατι καλο….. ΝΑΙ καποια στιγμη θα φτασει και 150000,,, αλλα οταν θα εχετε και εσεις παιδια…. φιλικα παντα…

  2. Παιδιά πολύ καλή δουλειά, είσαστε τρομεροί, μια ερώτηση για το capitulation, πιστεύετε ότι το συνολικό Market Cap της αγοράς των κρυπτο θα φτάσει κοντά στο προηγούμενο ATH? (800.000)

  3. καλησπερα παιχταραδες …. απο εναν "ερασιτεχνη κυματιστη", με "μικρη εμπειρια".λολ….. μια γκουρουδια για τους φιλους των κρυπτο…..
    BTC KINHΣΗ ΣΤΑ 37200 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 11000…….ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ 37000….ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 48000 …..
    ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΙΜΩΝ 11000 ΜΕ 12000 ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ 8000 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ

  4. συζητιεται oτι ο marburg ειναι η επομενη πανδημια που ετοιμαζουν, προκαλει αιμορραγικο πυρετο και εχει παρα πολυ υψηλη θνησιμοτητα, μεχρι και 80%. Πολλοι ερευνητες λενε οτι θα υπαρχει συνδεση με τα εμβολια του κοβιντ.

  5. Πράγματι μπράβο στην υπομονή τού Αντώνη να μιλήσει αναλυτικά για όλη την εξέλιξη στην παρούσα συγκυρία έστω και αν δεν έχει άμεση επίπτωση.Ευχαριστω και τούς δύο σας για άλλη μια ειλικρινή εκπομπή και περιμένω την επόμενη φορά.

  6. Δυστυχώς λογω δουλείας δεν μπορω να σας παρακολουθήσω Live, αλλά σας απολαμβάνω σε επανάληψη. Ευχαριστώ και τους δυο για τέλεια δουλεία, συγχαρητήρια.

  7. Συγχαρητήρια για τα βίντεο σας! Δύο ερωτήσεις έχω αν μπορεί να απαντήσει κάποιος:
    1) Υπάρχει κάποια discord κοινότητα να ενημερωνόμαστε και από εκεί;
    2) Όσοι κρατούσαν LUNA στο terra station wallet, θα λάβουν νέα LUNA με βάση την ποσοστιαία αποζημίωση του πρωτοκόλλου;; Προσωπικά εγώ και άλλοι 2 γνωστοί βλέπουμε τώρα 0 LUNA στο wallet μας. Πρέπει να προσθέσουμε κάπιο άλλο δίκτυο ή να επανεγκαταστήσουμε το wallet extension;; Δεν μπορώ να βρω σαφή απάντηση ούτε στη σελίδα της Terra.
    Ευχαριστώ πολύ!

  8. Η απαισιοδοξία του κόσμου σήμερα είναι στο 30% σε σχέση με το τέλος του Bear Market του 2018… θυμάμαι να έχει το BTC 4,000 δολάρια και να τρώω ξύλο γιατί τους έλεγα ότι θα ξαναπάει τουλάχιστον 10,000 δολάρια, ότι και να γίνει… δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα… στον πάτο η γκρίνια θα είναι αφόρητη… έχουμε ακόμα πολύ κάτω

  9. Μαλιστα… οταν ελεγα στους κρυπτοκαπιταλιστ οτι θα παμε για 30κ γελουσαν… ο πατος ξερουμε που μπορει να ειναι. 3 επιλογες. Οποιος θελει βαζω 10κ στοιχημα.always look left.

  10. Συμπερασμα απο το live.Καλο καλοκαιρι και καλα μπανια 🏖🏝.Γιαννη αντι για προτασεις για alts περιμενουμε προτασεις για ελληνικα νησια

  11. Εχω μια σκέψη…. Να χτυπήσω κανα δυο εθερ για βάθος χρόνου σε 5-6 χρονια να τα ξανα δω… τι λέτε;;;;;👍🏻👍🏻😎💪🏻