Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #15




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Referral & social media links:
👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πλήρως κατανοητή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την ψυχολογία της αγοράς. Ευχαριστώ και τους δύο για τον πολύτιμο χρόνο σας…

  2. Καλημέρα Γιάννη και Αντώνη σας ευχαριστώ πολύ για την προστασία που μου προσφέρετε είστε φανταστικοί υγεία και πολλές επιτυχίες!!!!

  3. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.Υπομονή και καθαρές εκτιμήσεις εύχομαι. Θα περάσει το Bear market.

  4. Σας ευχαριστούμε και πάλι!
    Καλή υπομονή!
    Μπασκετακι στο βαρέλι μέχρι να ωριμάσει.. 🙂

  5. Καλησπέρα ,θα ήθελα να σας στείλω από ένα nft από αυτά που φτιάχνω στο tezos ,σαν ευχαριστώ για την φανταστική πληροφορία που δίνεται.

  6. το δημογραφικο δεν ειναι θεμα για την ευρωπη, απλα θα αφησουν τον σουλτανο να στελνει πιο πολλα εργατικα χερια 😛

  7. Μα όντως Γιάννη πιστεύεις ότι έχεις edge έναντι της αγοράς επειδή γνωρίζεις ότι στο μέλλον θα αυξηθούν τα επιτόκια, ή ότι στο μέλλον θα γίνει halvening? Γιατί αυτό σημαίνει priced in, πως αυτή η γνώση δεν σου δίνει κανένα πλεονέκτημα, είναι ήδη γνωστή στους μετέχοντες και ενσωματωμένη στην τιμή.

  8. Γιάννη τόσο σίγουρος είσαι ότι δεν θα κάνει πάνω ;όλοι κάνουν εκτιμήσεις … Εσύ είσαι πολύ σίγουρος … Μου αρέσει η σιγουριά σου γιατι είμαι σορταρισμενος , αλλά τόση σιγουριά δεν έχω