Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #28




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Φιλτατε αν ο s&p500 πεσει στα 3300 κλαψτο το bitcoin..εδικα αν πεσει αποτομα..Θα πεσει στα 12000 το μπιτκοιν,και τα αλτς θα πιασουν αποπατο..εκει θα αγορασουμε…τωρα δεν λεει,εχουμε ακομη να ματωσουμε αρκετα..

  2. Παιδιά συγχαρητήρια….. βλέπω τό χιλιουμ… από 59.. δολλάρια.να έχει φτάσει στα 4 . περίπου θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το πρότζεκτ αν δηλαδή έχει αλλάξει κάτι.ευχαριστω πολύ νασται καλά.

  3. Καλησπέρα παιδιά. Παρατηρώ πως είνα πολλά altcoins που σε σχεση με το ath που έκαναν βρίσκονται σε περιοχή /10. Το Bitcoin όμως βρίσκεται σε περιοχή /3.5 περίπου. Μήπως είναι λογικό αντί να ανέβει το dominance του Btc να πέσει κ άλλο γιατί το recovery και το resistance πλεόν απο ta Alts θα είναι μεγαλύτερο? Μια σκέψη απλά έκανα

  4. I krisimi erotisi einai ti tha gini me to btc to 2140 pu tha stamatisi na paragete btc i miners tha kerdizun mono apo ta transaction fees meta kai an o kosmos xrisimopoii to btc mono gia apothikefsi aksias kai oxi gia metafores tote i miners den tha exun kerdos ara tha figun ara tha xathi i asfaleia tu diktiu?exo kapu lathos?

  5. Like όπως πάντα! Ο άγνωστος Χ στην εξίσωση του πάτου των κρύπτο είναι πόσο μπορούν να πέσουν οι μετοχές… ειδικά μέχρι τις εκλογές στις ΗΠΑ, που θα γίνουν 7-8 Νοεμβρίου… μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου ο κίνδυνος πτώσης μικραίνει πολύ… αν μέχρι τότε οι μετοχές κρατήσουν τον πάτο του Ιουνίου δεν θα έχουμε πρόβλημα στα κρύπτο

  6. Εξαιρετικά μοιρασμένη η σημερινή εκπομπή, θα είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε την άλλη Πέμπτη για την λίγο καθαρότερη εικόνα της τιμής του Ευχαριστώ.

  7. Φιλε ειναι καλη στιγμή να βαλει λεφτα καποιος αυτο το διάστημα μεσα στα cryptos για να περιμενει το επόμενο bull? Η μπορει να πεσουν αρκετα ακομη?

  8. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Eth με το merge μην είστε τόσο σίγουροι για μεγάλη πτώση…
    Εγώ προβλέπω άνοδο κόντρα στην φημολογία της Αγοράς για το Eth…

  9. Γιαννη στο σεναριο σου για τα χαμηλα στα 19600 δε θα ειναι δυσκολο το ethbtc να πεσει κατω απο 0.05-0.06?μπορει θεωρεις να ξεκινησει καινουριο bullrun απο τετοια αναλογια?

  10. Σε ρωτάνε συνέχεια για το flux, επειδή ένας άλλος Έλληνας youtuber, πρήζει μπάλες με αυτό.
    Το live σήμερα έσκισε. Θέλουμε περισσότερο αντίλογο.