Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #38




🎁 Bybit: μέχρι και $4380 bonus + 0% τέλη σε ΌΛΑ τα spot pairs μέσα στο 2022

🤌 Cardano Stake Pool [AAATO]

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά πριν κάνα μήνα + είχα την προφητεία και είχα γράψει σε δύο βίντεο σας από κάτω 9 Νοεμβρίου πάτος με 15.7-16.2… 🙋🙋😉… Ελπίζω να κάνω λάθος επειδή λόγω πτώχευσης δεν αγόρασα ούτε 10% από το πορτοφόλι μου και περιμένω 17-22 Νοεμβρίου ίδια τιμή , BTC ή 13.8κ για να μπω all in.. Συνεχίστε έτσι.. Αντώνη μακροοικονομικά έχεις βοηθήσει πολύ εμένα εξού και τα trades μου πάνε καλύτερα.!!!

  2. Παιδιά θέλω τη γνώμη σας. Δεν έχω μεγάλο exposure στα crypto. Παρόλο αυτά με αυτά που γίνονται σκέφτομαι να πάρω ένα ledger nano για να αποθηκεύσω τα crypto μου. Θεωρείται ότι αυτό είναι η καλύτερη επιλογή πλέον.?

  3. antoni έκανες ποστ στο twiter ''μέχρι τώρα μας έσωζε ο SAM τώρα που πάει και αυτός ποιος θα μας σώσει ΄΄ ε λοιπόν είναι ο Justin Sun , οπότε να αναμένουμε κατάρρευση τρον και όπου αλλού είναι ο μέσα ο εν λόγο κύριος ?>

  4. Παιδια ευχαριστουμε πολυ, για την ωρα μετα απο ολες αυτες τις χρεοκοπειες ειναι ξεκαθαρο οτι τα κρυπτο δεν εχουν ακομα σχεσει με dApps, DeFi, etc απλα σπεκουλα για περισσοτερα Fiat